• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix

News

Formentera es bolca amb l'esport amb dos tornejos de Nadal: un de bàsquet 3x3 i un altre de futbol 3x3

El Consell Insular de Formentera aposta pels esports en aquestes festes nadalenques. Segons ha informat el conseller d'Activitat Física i Esport, Hugo Martínez, dimecres que ve 20 de desembre se celebrarà el Torneig de Nadal de Basket 3x3 en colaboració amb el Club de Basket Formentera. El Torneig es disputarà de 18.30 a 20.30 hores en el Poliesportiu Antoni Blanc i constarà de dues categories: la infantil-cadet (nascuts entre 2008 i 2011) i la categoria absoluta (nascuts l'any 2007 i anteriors). El torneig estarà obert a tot aquell que vulgui participar i les inscripcions podran fer-se en la recepció del poliesportiu. Unes hores abans, a partir de les 16.30 hores, se celebrarà el Torneig de Bàsquet Familiar, on a més de nens nascuts entre 2011 i 2015, podran participar-hi pares, mares, oncles, avis… Aquest torneig es disputarà en cistella petita i l'objectiu és passar una bona estona en família, alhora que es fa esport. D'altra banda, el dijous 21 de desembre el Consell Insular de Formentera, juntament amb el Cosmitos, l’SD Formentera i la Lliga Interpobles ha organitzat el Torneig de Nadal de Futbol. Els partits es jugaran en horari de tarda al poliesportiu Antoni Blanc. En categoria femenina, es disputaran dues subcategories: aleví i infantil (nenes nascudes entre 2010 i 2013) i Cadet (2008-2009) Quant a la categoria masculina, es dividirà en alevins (2012-2013) i cadets (2008-2009). Els equips hauran d'estar composts per cinc integrants i les inscripcions es faran fins al dia 15 en la recepció del poliesportiu.

La ITV no passarà inspeccions des del dia 20 i fins a final de gener

La ITV de Formentera no passarà inspeccions des del 20 de desembre fins al 29 de gener. El departament de Mobilitat del Consell Insular de Formentera ha hagut de prendre aquesta decisió ja que només disposa d'un mecànic per realitzar les inspeccions als vehicles i pren vacances aquests dies. Encara que no es passin inspeccions, l'oficina de l'estació romandrà oberta del 21 de desembre al 26 de gener en horari de 8.30 a 13.30 hores, mentre que la resta de la jornada laboral es realitzarà a porta tancada. Així mateix, la centraleta per sol·licitar cita continuarà operativa en aquest període. Davant aquesta falta d'inspectors d'ITV, el Consell Insular de Formentera ha tret una oferta de treball per a intentar contractar dos mecànics per a cobrir el servei. El termini per a lliurar les sol·licituds finalitza el 8 de gener de 2024.

Formentera 20, Cultura Digital, Creativitat i Comunicació se celebrarà del 16 al 19 de maig 2024

Formentera20 s'ha convertit en la cita de referència i s'ha consolidat com un esdeveniment de prestigi en l'entorn digital tant per l'excel·lent equip de ponents com pels professionals que participen. Formentera20 ha posat a l'illa com a referent en el món digital a més de destinació turística aportant valor amb aquest esdeveniment de format únic. Directius de Google, CaixaBank, Netflix, Prisa Audio, Warner Music o la premiada agència Manifiesto, entre altres, compartiran el seu talent a l'illa Pitiüsa, convertint-la una vegada més en focus d'atracció de talent nacional i internacional. Durant quatre dies experts en cultura digital a escala nacional i internacional compartiran idees de les últimes tendències en comunicació, màrqueting, creativitat i cultura digital en diferents espais de l'illa i en un format pròxim seguint el lema de Formentera20, Desconnectar per Connectar. Es tracta d’una oportunitat per a fer networking, compartir idees, buscar inspiració i estar al dia de tot el que està passant en l'entorn digital acompanyats pels millors experts mentre es fa un recorregut per espais paradisíacs de l'illa i conèixer la seva cultura i gastronomia. Es tracta d'aprendre gaudint per a tornar a casa plens d'idees i projectes. Aquestes jornades estan dirigides a amants del màrqueting, comunicació, periodistes, community managers, creadors de contingut i a tota persona curiosa de l'entorn digital que vulgui estar al dia del que està passant en comunicació i comunicar la seva empresa o projecte en un entorn en el qual tot va molt ràpid. Aquest esdeveniment es realitza a principis de temporada per atreure turisme de qualitat a l'illa. Està constatat que els experts venen acompanyats pels seus equips de comunicació i màrqueting i molts dels participants repeteixen al costat dels seus amics i famílies combinant networking i oci. Aquesta edició Formentera20 suma nous col·laboradors, entre ells CaixaBank, que posen en valor l'esdeveniment, fruit del prestigi adquirit durant aquests més de 10 anys. Formentera20 està patrocinat i organitzat gràcies al Consell de Formentera i la seva Conselleria de Turisme. L'organització recorda visitar www.formentera20.com per a veure actualitzacions d'experts i més informació i seguir novetats en xarxes socials. També la web de Turisme del Consell de Formentera www.formentera.es per a veure tota l'oferta que ofereix l'illa el mes de maig.

El Consell Insular de Formentera utilitzarà els fons del Pla de Sostenibilitat Turística en Destinacions a restaurar la casa des Telègraf, a instal·lar punts de càrrega per a vehicles elèctrics i a promocionar el producte local

El Consell Insular de Formentera destinarà els 630.000 euros que ha autoritzat el Govern balear per a l'execució de les actuacions incloses en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinacions 2023 a projectes de diferents conselleries, entre els quals es troba la restauració de la casa des Telègraf, un Bé d'Interès Cultural situat dins del Parc Natural de ses Salines i que forma part de la història d'aquest enclavament de Formentera. L'import que està previst subvencionar per a aquesta actuació de la Conselleria de Patrimoni a través de l'Eix 1, que engloba la Transició Verda i Sostenible, és de 145.000 euros. Així mateix, està previst destinar 335.000 euros de l'Eix 2, referent a l'Eficiència Energètica, a la instal·lació de punts de recàrrega per a la mobilitat elèctrica o per a altres actuacions similars com l'adquisició de vehicles elèctrics. En aquest sentit, des de la Conselleria de Promoció Econòmica, que és la que impulsa i coordina aquestes actuacions, estan pendents que es reuneixi la comissió bilateral amb el Govern per si es poden incloure altres despeses que encaixin en aquest eix 2, una cosa en la qual s'està treballant juntament amb la Conselleria de Gestió Ambiental. Finalment, el Govern té previst subvencionar amb 150.000 euros dins de l'Eix 4, relatiu a la Competitivitat, la promoció de productes agroalimentaris locals. Les Actuacions de Cohesió en Destí, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i resilencia finançat pels fons Next Generation, tenen com a objectiu la millora dels diferents nuclis turístics i la promoció dels productes locals de l'illa. El 15% d'aquestes actuacions ha d'estar executat a 31 de desembre de 2024 per a poder optar a la subvenció, i el 100% de les actuacions en el segon trimestre de 2026.

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera aprova la tramitació del projecte d'execució de les graderies del camp de futbol

La Junta de Govern del Consell Insular de Formentera ha aprovat inicialment la tramitació del projecte d'execució de la nova graderia del camp de futbol de Formentera, que a més de la nova infraestructura per als espectadors en qüestió inclou nous projectors d'il·luminació i la baixada dels aspersors al nivell del terreny de joc. El termini d'execució que es preveu per a aquests treballs és de quatre mesos i mig i el pressupost pel qual es trauria a licitació seria de 1,7 milions d'euros. El projecte estarà a exposició pública durant un termini de 15 dies.

More Articles...

Page 3 of 403

3

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat