• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Media News

Formació sobre acolliment familiar de menors

foto 2022 formacio bsEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, està portant a terme un reciclatge de formació específica per als professionals tècnics de l'àrea sobre l'acolliment familiar de menors en situació de desprotecció. La formació ha estat impartida per tècnics del Consell de Mallorca que tenen més de vint anys d'experiència en acolliments familiars, i s'ha desenvolupat durant dos jornades.

El servei d'acolliment familiar, impulsat el darrer any pel Consell de Formentera, compta, de moment, amb tres famílies de Formentera inscrites, que en breu participaran en sessions de formació i un procés de valoració d'actituds a càrrec del personal de menors del Consell; aquest equip també acompanyarà les famílies durant l'acolliment. Els interessats a participar en aquest servei poden contactar amb l'àrea de Benestar Social del Consell al telèfon 971 321 271 o al correu electrònic benestarsocial@conselldeformentera.cat.

19 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Ple aprova obtenir la màxima cobertura legal per donar continuitat als serveis de platges

foto 2022v ple extra2El Ple del Consell de Formentera ha celebrat avui una sessió extraordinària en la qual ha aprovat, amb els vots a favor de l'equip de govern (GxF i PSOE) i el vot en contra de l'oposició (Sa Unió), obtenir la màxima cobertura legal per donar continuïtat als serveis de platges de Formentera. En aquest sentit, la proposta aprovada sol·licita obtenir l'informe dels serveis tècnics de la conselleria de Medi Ambient i l'informe dels serveis jurídics del Consell Insular de Formentera, a més d'un informe del catedràtic de dret administratiu de la UIB, Dr. Avel·lí Blasco Esteve.

Segons el conseller de Medi Ambient, Antoni Tur, "és necessària l'existència dels serveis de platges a Formentera, per imatge turística, per la seua rellevància en aspectes tan importants com són la neteja i la seguretat a les nostres platges, a més de l'interès social que tenen en la nostra ciutadania, per això buscam la màxima cobertura legal, i la seguretat, fonamentada al més alt nivell per donar garanties a les empreses i a les persones implicades en aquest procés i també a l'administració".

18 de mai de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Reobert el trànsit de la carretera des Ca Marí

foto 2022 ca mari obres AEl Consell de Formentera informa que avui s'ha reobert el trànsit a la carretera des Ca Marí en els dos sentits de la circulació. En els últims dies, s'ha reasfaltat el tram de carretera afectat per les obres del tercer cable que executa Red Eléctrica de España.

Tot i això, aquest estiu al marge dret de carretera, sentit es Ca Marí, hi ha una canonada d'aigua potable provisional, aquest fet implicarà un estretament a la carretera, que estarà senyalitzat i que farà que la velocitat es vegi limitada.

Recordam que les obres del tercer cable no estan finalitzades i es reiniciaran després de la temporada turística. Aquestes obres connectaran la subestació de Torrent a Eivissa amb la des Ca Marí a Formentera, inclouen el desplegament de dos enllaços de 132 quilovolts (kV) i permetrà cobrir la demanda de Formentera de manera segura i estable, segons expliquen des de REE. La infraestructura té un pressupost de 96 milions d’euros.

Camí des Simonets

D’altra banda, en els pròxims dies el Consell de Formentera revisarà l'estat en el qual ha quedat el camí des Simonets i la resta de vies alternatives utilitzades en els últims mesos per accedir as Ca Marí i es procedirà a la seua reparació.

Per últim, des del Consell de Formentera es vol demanar disculpes als veïns de la zona per les molèsties ocasionades per aquesta obra tan important per la nostra illa.

17 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Primer conveni de col·laboració entre el Consell i el Club Bàsket Formentera per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors

foto 2022 conveni basquetLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Club Bàsket Formentera, Manuel Mayans, han signat avui per primera vegada un conveni de col·laboració per al desenvolupament i coordinació de les categories inferiors del club. El Consell realitzarà una aportació màxima de 25.000 euros per sufragar així part de les despeses que el club pugui tenir que deriven de la pràctica i el foment de l'esport, la promoció dels valors esportius. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, present en la signatura del conveni, ha destacat "la gran feina que està portant a terme el Club Bàsket creant escola amb un projecte centrat en la transmissió de valors d'equip i un ambient familiar, que és el responsable del creixement del club".

17 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

More Articles...

Page 1 of 350

Start
Prev
1

Media

Gabinet de Premsa


971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat