• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Ampliació del servei de bus al mercat de la Mola

El Consell de Formentera amplia el servei de bus al mercat artesanal de la Mola els dimecres i diumenges per fomentar els desplaçaments en transport públic i en resposta d'una petició de l'associació d'artesans del mercat de la Mola.

Aquesta ampliació del servei s'iniciarà aquest mateix diumenge 21 d'agost i reforçarà el servei existent en horari de tarda i l'últim viatge de tornada es realitzarà a les 22.20 hores.

19 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022viii calendari bus

Platja des Pujols

El Consell de Formentera obre de nou la platja des Pujols al bany una vegada que l'anàlisi feta ahir per Salut Pública de les Illes Balears ofereixi les condicions recomanables per al bany en aquesta zona. La platja des Pujols es va tancar al bany després que l'anàlisi de la qualitat de l'aigua examinada pel laboratori recomanàs no banyar-se a la platja de manera temporal.

19 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Folklore cubista al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' a càrrec de Marc Sánchez Noé

L'artista Marc Sánchez Noé presenta des del pròxim dilluns al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' la mostra Folklore Cubista Pitiús, una exposició que representa imatges del folklore formenterer en un estil cubista. L'artista utilitza una tècnica mixta que consisteix en pintura acrílica, esprais i olis en barra sobre tela i en algun cas sobre fusta. L'exposició s'inaugura el dilluns a les 19 hores i romandrà oberta del 22 al 30 d'agost. De dilluns a divendres en horari de 17.30 a 23.00 hores i dissabtes i diumenges, d'11 a 13 hores i de 18 a 23 hores.

19 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 folklore cubista

Prohibició temporal bany platja des Pujols

foto 2022 bany prohibit es pujolsEl Consell de Formentera ha procedit aquest migdia a la prohibició del bany a la platja des Pujols després que l'anàlisi de la qualitat de l'aigua examinada pel laboratori de Salut Pública de les Illes Balears recomani no banyar-se a la platja de manera temporal. La platja romandrà restringida al bany fins que les condicions siguin les idònies. Ara s'està a l'espera del resultat d'un nou anàlisi de la qualitat d'aigua. Tot sembla que els indicadors negatius per al bany els va provocar el buidatge de la sentina d'alguna de les embarcacions que es troben fondejades a la zona. El Consell recorda la prohibició d'aquest tipus d'accions irresponsables i demana que s'extremi la vigilància al litoral per evitar aquests fets.

Així mateix, personal del servei de socorrisme de les platges de Formentera ha informat d'aquesta mesura als banyistes que es trobaven a la platja.

18 d'agost de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 10 de 376

10

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat