• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Formentera se suma a la campanya per alliberar les platges de fum

foto 2022 platges sense fumLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha acompanyat avui les voluntàries de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de Formentera a la sessió informativa que ha organitzat l’associació a la platja des Pujols. Ana Juan ha recordat que aquesta platja es va convertir, l'any 2020, en la primera de Formentera a adherir-se a la campanya Platges sense fum, promoguda per la Direcció General de Salut Pública del Govern de les Illes Balears, i que avui en dia compta amb prop de vint platges de les illes adherides. La presidenta ha avançat que s'està treballant per incorporar més espais sense fum a l'illa.

"Des de l'Administració hem de promoure i afavorir els hàbits saludables", ha assenyalat la presidenta. La campanya Platges sense fum, a més, té l'objectiu mediambiental de sensibilitzar la població sobre la importància de no deixar residus als espais naturals, ja que els plàstics i les llosques són els residus més abundants als nostres arenals.

20 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els bombers de Formentera realitzen rutes de vigilància i pràctiques per millorar la resposta davant un possible incendi mentre demanen a la població que extremi les precaucions

foto 2022vi practiques bombers AEls bombers del Consell de Formentera, aquests dies de forta calor, realitzen rutes de vigilància a les zones d'alt risc d’incendi, com a cala Saona o es Ram, entre d’altres. També fan pràctiques de foc forestal, com les del cap de setmana passat a la zona de sa Roqueta, as Pujols. Aquestes feines serveixen per adquirir destresa a l'hora d'afrontar sinistres reals, practicar les esteses de mànegues, les comunicacions i el maneig de les bombes dels vehicles, així com les funcions de cada membre de l'equip. En total, hi han participat tres bombers i un cap de servei amb dos vehicles autobomba i un lleuger.

D'altra banda, el conseller d'Interior, Josep Marí, ha explicat que des del cos de bombers es demana tant a la població de Formentera com als visitants que "extremin les precaucions per l'elevat risc d'incendi que hi ha aquesta temporada, un risc que s'ha incrementat aquests dies per l'onada de calor".

20 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera celebra la segona sessió d'aquest curs escolar del Ple de la Infància i la Joventut

foto 2022vi consell joventutAvui al matí s'ha celebrat la segona sessió d'aquest curs escolar del Ple del Consell de Participació de la Infància i la Joventut. Una sessió que ha tengut lloc de manera presencial per primera vegada després de la pandèmia. A la trobada, presidida per la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i que ha comptat amb la vicepresidència de la consellera de Joventut, Vanessa Parellada, hi han participat exclusivament representants de l'IES Marc Ferrer, que formen part d'aquest òrgan. Els representants de les escoles de l'illa no hi han pogut assistir per motius d'agenda.

La presidenta ha donat la benvinguda als consellers del Ple i ha agraït el seu bon comportament durant el temps de pandèmia. Per la seua part, Vanessa Parellada ha destacat que propostes com la creació del parc de patinatge varen sortir d'aquest ple.

Els joves han proposat modificacions que es poden fer precisament en el parc de patinatge per millorar-ne la funcionalitat, també han demanat millores per a l'institut i sobre les càmeres de seguretat del projecte formentera.eco. Finalment, també han preguntat sobre la possibilitat d'habilitar algunes instal·lacions a l'aire lliure per fer entrenaments de tecnificació de tir amb arc, un projecte en què ja treballa el Consell de Formentera.

A la reunió també se'ls ha recordat que el transport públic en autobús per als menors d'edat és gratuït i que al nou Espai Cultural de Sant Ferran es crearà un altre parc de cal·listènia perquè puguin practicar aquest esport.


20 de juny del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Festival de fi de curs de l'Escola de Música i Dansa

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Educació i Cultura, informa que el pròxim 25 de juny a les 17.30 h tendrà lloc el Festival de fi de curs de l'Escola de Música i Dansa de Formentera a la Sala de Cultura (Cinema).

Un total de 110 alumnes de música i dansa participaran en aquest espectacle on trobarem tota mena de músiques i balls: coreografies clàssiques i ball modern en el cas dels ballarins de dansa, o composicions barroques i batucades originals de Rio de Janeiro en el cas dels estudiants de música, passant per la interpretació de diverses bandes sonores, com les de Titànic o Pirates del Carib.

Per culminar l'acte, la Banda de Música interpretarà conjuntament amb la Coral Polifònica i el Cor Infantil l'obra "Conquesta del Paradís" de Vangelis.

El festival és obert a tot el públic i no cal reservar entrada, però sí que es recomana arribar-hi amb antelació. A les 17.00 h s'obriran les portes. L'accés és lliure fins a completar aforament.

17 de juny de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 EMDF fi de curs

Més articles...

Pàgina 9 de 366

9

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat