• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

Les inscripcions per a les classes de natació d'estiu, des del 12 de juny

foto 2023vi piscinaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que el 12 de juny començaran les inscripcions per a les classes de natació d'estiu a la piscina municipal. Les persones interessades a sol·licitar informació i apuntar-s'hi poden acudir al taulell del Poliesportiu Antoni Blanc des del 12 de juny fins al divendres 23 de juny.

A partir del dilluns 26 de juny, es trucarà per telèfon als interessats per informar sobre les diferents possibilitats d'horari i dies.

Les classes s'impartiran des del dilluns 3 de juliol fins al dijous 31 d'agost, en horari només de tarda; i es donarà preferència als infants de 3 a 6 anys.

1 de juny de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Les tarifes del taxi de Formentera pugen un 6,3 %

foto 2023v taxiLa conselleria de Mobilitat del Govern de les Illes Balears ha aprovat una pujada de les tarifes del servei de taxi de Formentera del 6,3 %. El Ple del Consell de Formentera celebrat el passat mes d'abril va aprovar per unanimitat una proposta, a requeriment de l'Associació del Taxi de Formentera, que preveia una pujada del 12,89 %, i que estava avalada per un estudi econòmic. La darrera actualització s'havia fet al 2019. Finalment, la conselleria de Mobilitat del Govern de les Illes Balears a la que es va remetre la proposta per la seua aprovació ha actualitzat una pujada del 6,3 %.

31 de maig de 2023
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

Exposició virtual 'La situació de les nenes i les dones en el món'

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Igualtat, col·labora amb l'ONG Wanawake Dona en l'exposició virtual "La situació de les nenes i les dones en el món", una mostra que fa una reflexió sobre la realitat de milions de nenes i dones en el món.

D'una manera interactiva, l'exposició planteja els reptes i les responsabilitats que té la societat en matèria d'igualtat, així com la manera d'abordar les desigualtats que hi ha al món.

L'exposició es pot trobar a la web del Consell, tant en català https://expoigualdad.org/catala/ com en castellà https://expoigualdad.org/castellano/.

31 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023v wanawake

Jornada informativa de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer

foto 2023v jornada poli AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que ahir va tenir lloc una jornada informativa a l'institut IES Marc Ferrer. Aquesta trobada té com objectiu que els alumnes coneguin quines són les funcions de la Policia Local, que la reconeguin com una policia de proximitat i s'informin en cas d'interès com una opció laboral per un futur.

Els policies locals van impartir xerrades per als alumnes sobre com és la feina de la Policia Local. També varen mostrar al pati del centre el material amb el qual treballen, com a drons, i la seua flota de vehicles. A més, la unitat canina va fer una demostració per als alumnes. Aquesta es la segona jornada que es fa, el passat curs escolar es va tenir lloc la primera.

31 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 9 de 440

9

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat