• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Premsa Notícies

'Educar en la diversitat', xerrada per a famílies el 15 de desembre

El cicle Xerrades per a famílies i docents, organitzat per l'àrea de Benestar Social, torna el dijous 15 de desembre amb la xerrada "Educar en la diversitat", a càrrec de Neus Martorell i Carmen Muñoz. La conferència se celebra a les 17.00 hores a la sala de plens. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 271 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat. A més, s'oferirà un servei d'acollida per a infants.

La xerrada també forma part de les activitats programades a Formentera amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils.

9 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii xerrades 15D

Deu persones s'examinen a Formentera en una nova convocatòria per obtenir les cartes d'artesania

foto 2022xii carta CEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que durant el mes de novembre s'han fet els exàmens per obtenir les cartes d'artesania. En total, s'han presentat deu persones que opten a aconseguir la carta d'artesania d'oficis de joieria, bijuteria, passamaneria, teixit, cuir, bosser amb pell, cosidor i decoració d'objectes, i un altre s'examina per obtenir el títol de mestre artesà en joieria.

La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha assenyalat que "es treballa per aportar valor a l'artesania formenterera" i ha recordat que el passat mes de maig es varen entregar sis noves cartes d'artesania, "després de recuperar la celebració dels exàmens, que no es feien des de 2017". També, la presidenta ha destacat "l'interès dels aspirants que han participat en la convocatòria que demostra les ganes dels artesans de continuar creixent".

Els aspirants han de superar un examen avaluat per la ponència tècnica d'artesania, formada per tècnics del Consell i mestres artesans. En aquest examen, l'artesà havia d’elaborar el producte del qual es vol especialitzar en el seu taller, mentre els membres del tribunal observaven els mètodes de treball i feien preguntes pràctiques sobre la tècnica i el procés d'elaboració.

En l'actualitat, a Formentera hi ha seixanta-vuit artesans amb carta, onze mestres artesans i quatre mestres artesans honorífics.

9 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Tarda i nit de concerts amb Red Hot Chili Covers i Dr. Prats

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 17 de desembre se celebrarà una tarda i nit de concerts, a l'envelat de sa Senieta de Sant Francesc. Començarà amb el concert familiar de Red Hot Chiki Covers, a les 19 hores, i continuarà amb les actuacions de Red Hot Chili Covers i del reconegut grup català Doctor Prats, a partir de les 22.30 hores.

La consellera de Cultura i Festes, Susana Labrador, ha explicat que d'aquesta manera "oferim propostes musicals per a tots els públics" i ha convidat a tots els formenterers "a sumar-se gaudir d'aquests espectacles que són un dels primers plats forts de les festes de Nadal".

cartell 2022xii tarda i nit de concerts B

Red Hot Chili Covers
Red Hot Chili Covers és una banda tribut a Red Hot Chili Peppers, formada l'any 2014 per Gabi Codina (bateria), Gabi Diaz (veu), Lluís Riera (baix) i Jordi Sànchez (guitarra). Els seus membres tenen més de vint-i-cinc anys d'experiència al món dels escenaris amb altres bandes paral·leles i ofereixen un xou dinàmic, contundent i entretingut que rememora els millors temes de la banda californiana que el pròxim 2023 celebrarà el seu 40è aniversari. Red Hot Chili Covers és, segons expliquen els seus integrants, "Red Hot Chili Peppers de proximitat i de qualitat". Els mateixos components del grup interpreten cançons adreçades al públic infantil en la seua versió Red Hot Chiki Covers en l'actuació que oferiran a la tarda.

cartell 2022xii tarda i nit de concerts A

Doctor Prats
Doctor Prats neix a Terrassa el 2014. Després de quatre anys sense treure disc, Doctor Prats ha tornat aquest 2022 amb el seu cinquè àlbum, Pel cantó bo (Música Global, 2022), un treball més madur i sense complexos. Jugant amb un espectre estilístic que va des de la música llatina fins a l'EDM, tot passant pel reggae, el pop i, fins i tot, el rock dur, Doctor Prats fa un clar pas endavant i explora nous horitzons sonors sense perdre les seves arrels.

9 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Presentació familiar del llibre "El bosque mágico", de l'autora Alessandra Rossin

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dimecres 14 de desembre, la Biblioteca Marià Villangómez ha programat la presentació del llibre El bosque mágico, de l'autora Alessandra Rossin, al Punt de Lectura de Sant Ferran a les 17.00 h. La presentació serà a càrrec de l'autora i es combinarà amb un petit taller familiar.

El bosque mágico és un projecte d'educació emocional dirigit a infants de primària i té com a objectius que els infants reconeguin les emocions, que les sàpiguen expressar i, sobretot, gestionar. "El desenvolupament de l'empatia i la resolució de conflictes amb ells mateixos i amb altres són el fonament d'aquest obra", segons explica l'autora. "El llibre està adaptat perquè pugui tenir diferents claus de lectura i, d'aquesta manera s'ajusta a qui el llegeix", afegeix Rossin.

Alessandra Rossin viu a Eivissa des de 1994 i s'ha format com a orientadora amb els reconeguts Dr. Wayne Dyer o el Dr. Brian Weis. També és autora de títols de prosa poètica com Sentir (2017) o obres d'autoajuda com Atrévete a ser feliz (2015)  o ¡Hola! Soy tu niño interior (2019). Aquest últim va ser presentat a la Biblioteca Marià Villangómez l'any de la seua publicació.

La presentació serà el pròxim dimecres 14 de desembre i, tot seguit, s'impartirà un taller de reconeixement d'emocions basat en el llibre, en el qual s'oferiran eines fàcils i divertides per gestionar les emocions bàsiques en família.


7 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi bosque magico

Més articles...

Pàgina 1 de 391

Inici
Anterior
1

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat