• Català
  • Castellano
  • English
Regulació Estany des Peix
Sala de Premsa Hemeroteca

Inaugurada la mostra "Veiled, Speed Structure" de Coco Esteve a la sala d'exposicions de l'Ajuntament Vell

cocoesteve“Veiled, Speed Structure” és la mostra de Coco Esteve que s’ha inaugurat aquesta setmana a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Sant Francesc. L’artista natural d’Alcoi, fa tres anys que passa llargues temporades a Formentera on ha fet aquest treball que parla sobre la velocitat del paisatge i com tot canvia ràpidament. “És una pintura abstracta que no podia emmarcar en estructures rectangulars, igual que tampoc es pot emmarcar el temps”, segons ha explicat l’autora. Podeu visitar aquesta mostra fins al 29 d’agost, d’11 a 13 hores i de 18.30 a 20.30 hores de dilluns a dissabte, a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell de Sant Francesc.

El Consell de Formentera i Baleària signen un conveni de col·laboració per al transport de persones durant la Festa Intercultural

conveni CIF Bal 110815 1El Consell de Formentera i la naviliera Baleària han signat un conveni de col·laboració econòmica per al transport de persones durant la celebració de la Festa Intercultural de l'illa. Malgrat que aquesta festa es va celebrar entre els passats 18 i 19 d'abril, la formalització d'aquesta col·laboració s'ha produït avui.

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, la consellera de Benestar Social, Vanessa Parellada, el director de la Fundació Baleària, Ricard Pérez Ivars i el delegat de zona d'Eivissa i Formentera de Baleària, Joan Serra, han signat el conveni pel qual la naviera fa una aportació valorada en 1.400€ a la Festa Intercultural.

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, ha agraït aquesta col·laboració, “que es produeix des de 2011 i ajuda a l'organització de la Festa Intercultural. Aquest esdeveniment és una activitat que permet el contacte i el coneixement de col·lectius, associacions i cultures que convivim a l'illa”.

El director de la Fundació Baleària, Ricard Pérez Ivars ha considerat l'acte “molt important, perquè permet fer coincidir en un mateix espai les persones i col·lectius que convivim”. Ricard Pérez ha confirmat que en properes edicions “seguirem donant recolzament a l'esdeveniment”.

La consellera Vanessa Parellada ha explicat que “la Festa Intercultural és una mostra de la riquesa cultural de l'illa”.

Per la seva banda, Joan Serra, representant de la naviera, ha explicat que “fa 5 anys que col·laborem amb el Consell, especialment amb la Festa Intercultural. Per nosaltres és important unir territoris i transportar persones de totes les religions, creences i origens, i aquesta festa n'és un exemple”.

“Las raíces del movimiento” exposició d’aquarel·les al Centre Gabrielet

aubrun1L’exposició “Las raíces del movimiento” de l’artista francesa, Julie Aubrun, és la mostra de pintures fetes amb aquarel·les que podeu visitar fins al pròxim 19 d’agost al Centre Antoni Tur “Gabrielet” de Sant Francesc. L’exposició en paraules de la seva autora “està formada per personatges i elements naturals de Formentera i representa el llenguatge corporal de les persones i també dels paisatges”.

Terra, mar i vent
La mostra es divideix en tres elements, la terra, el mar i el vent. L’artista, que viu a Barcelona, va venir a Formentera fa 4 anys durant l’hivern, i des de llavors cerca la inspiració en la nostra illa. L’horari per conèixer la seva obra és de 10 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores tots els dies de la setmana.

Inaugurada la mostra “Oceànica” a la sala d’exposicions de l’Ajuntament Vell

nieves-posidoniaAhir dilluns 3 d’agost es va inaugurar la mostra “Oceànica” de Nieves López-Nilo. Nascuda a León, fa anys que viu a cavall entre França i Formentera. La mostra formada per pintures de gran format és un homenatge a la posidònia que “tant s’estima”. L’artista ha plasmat a les seves pintures el moviment i color d’aquesta planta marina que contrasta amb el blau de l’aigua. La podeu visitar fins al pròxim 14 d’agost en horari de matí d’11 a 14 hores i per la tarda de 19 a 21 hores.

Més articles...

Pàgina 7 de 155

7

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera