• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

Reunió amb els veïns de la Mola

Cartell reunio veins la mola def webEl pròxim dimarts 21 de novembre a les 19h a la Casa del Poble de la Mola es farà una reunió amb els veïns de la Mola per informar sobre l'estat dels projectes que es duran endavant en aquesta zona. El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, acompanyat de la resta de consellers de l'equip de Govern explicaran les obres de millora que es realitzaran a la plaça del poble. Així mateix es donarà compte de l'estat del projecte de remodelació del Far de la Mola com a infraestructura per usos culturals, entre d'altres.

Jaume Ferrer rep a Formentera al Senador Santiago Marí

Foto reunio senadorEl president Jaume Ferrer i la consellera Susana Labrador s'han reunit avui a la seu del Consell de Formentera amb el Senador per Eivissa i Formentera, Santiago Marí. En la primera visita oficial del Senador al Consell els representants formenterers han aprofitat per fer-li arribar aquells problemes amb infraestructures o serveis relacionats amb l'administració general de l'estat.

El president ha recordat demandes històriques de l'illa, com ara la petició de tenir un senador propi per Formentera. A més, ha aprofitat per explicar la petició unànime del ple de Formentera perquè la Policia Nacional ofereixi de manera regular serveis d'expedició de documents com ara el DNI, passaport, i documents d'estrangeria. Així mateix, s'ha traslladat al Senador la necessitat de què a l'estiu es mantingui el nombre d'efectius de les forces i cossos de seguretat de l'estat. D'altra banda, li han demanat que traslladi la petició de Formentera de què el transport dels residus de Formentera a Eivissa estigui subvencionat per part de l'estat.

Renovació conveni de carreteres
El president també li ha fet arribar la necessitat de què es renovi el conveni de carreteres amb l'estat per poder rehabilitar el ferm de vies com la carretera principal de la Savina a la Mola, la carretera de Cala Saona, i el tram que falta de la carretera d'Es Cap. També se li ha recordat la urgència de fer la nova connexió del cable elèctric amb Eivissa i el president li ha explicat "les al·legacions que hem presentat al projecte per millorar el traçat marítim i terrestre".

Jaume Ferrer ha recordat al Senador que "Formentera no oblida el seu compromís d'assolir una delimitació justa per l'illa, que encara no s'ha aconseguit i per tant els afectats segueixen a l'espera d'una solució després del fracàs de la darrera modificació de la llei de Costes".

Les obres de millora de dos dels principals de Sant Ferran començaran a mitjans de novembre

Foto reunio veins de sant ferranv2El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, i la resta de consellers de l'equip de Govern, es varen reunir ahir amb els veïns de Sant Ferran per informar sobre l'estat dels projectes que es realitzaran durant aquest hivern a la seva localitat, entre d'altres iniciatives. La presentació va tenir lloc a les 19.30 hores al Centre de Majors de Sant Ferran.

A la trobada, el conseller d'Infraestructures, Rafael González va explicar que les obres de millora del carrer Guillem de Montgrí i carrer València, començaran a executar-se a mitjans del mes de novembre. Aquesta reforma de dos dels principals carrers de Sant Ferran tindrà un cost d'1,6 milions d'euros. En la confluència d'ambdós carrers es crearà una plaça que evitarà que els cotxes puguin creuar el poble des de la carretera principal per dirigir-se a Es Pujols.

Per part seva, la consellera d'Educació i Cultura, Susana Labrador, també va explicar que en els pròxims mesos es traslladarà la conselleria d'Educació, Cultura i Patrimoni a una planta baixa situada en el carrer Mallorca, al costat d'on ara s'ubica la conselleria de Turisme i Medi Ambient, i també on està a punt d'obrir-se el nou punt de lectura de Sant Ferran.

A més, entre altres qüestions, també es va parlar sobre la construcció per part del Govern balear de la nova escola i escoleta de Sant Ferran, una vegada el Consell ja ha donat la llicència de construcció dels centres educatius.

Nous vehicles híbrids per la Policia Local de Formentera

Foto vehicles policia localEl president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el conseller de Presidència, Bartomeu Escandell i el cap de la Policia Local, Joan Mayans, han presentat avui a la plaça de la Constitució els dos nous vehicles híbrids adquirits per la Policia Local de Formentera.

El cos policial ha adquirit 2 nous vehicles marca Toyota RAV4, uns tot terreny híbrids, que han tengut un cost total de 57.829 €+IVA. D’aquesta manera es substitueix part de la flota que es va comprar ara fa 10 anys, “per adquirir-los s’ha tengut en compte la seva fàcil adaptació al terreny, i el seu caràcter ecològic al ser vehicles híbrids”, segons ha explicat el conseller de Presidència, responsable d’interior, Bartomeu Escandell.

En total la Policia Local té 4 vehicles, 2 híbrids, 2 a motor, 1 furgó, 4 motos i una grua.

Reunió amb els veïns per informar sobre l'estat dels projectes a Sant Ferran

Cartell reunio veins st ferranEl Consell de Formentera ha convocat una reunió amb els veïns de Sant Ferran per informar sobre l’estat dels projectes que es realitzaran durant aquest hivern a la seva localitat, entre d’altres iniciatives. La presentació tindrà lloc el pròxim divendres 3 de novembre a les 19.30 hores al Centre de Majors de Sant Ferran.

A la trobada, a la que assistiran el president del Consell, Jaume Ferrer, així com la resta de consellers i conselleres de l’equip de Govern, es presentaran els projectes de millora del carrer Guillem de Montgrí i carrer València, les obres dels quals començaran a executar-se durant el mes de novembre.

També es presentarà el trasllat de la conselleria d’Educació, Cultura i Patrimoni, que en els pròxims mesos passarà a ocupar una planta baixa situada en el carrer Mallorca, al costat d’on ara s’ubica la conselleria de Turisme i Medi Ambient, i també on està a punt d’obrir-se el nou punt de lectura de Sant Ferran.

A més, es parlarà sobre la construcció per part del Govern balear de la nova escola i escoleta de Sant Ferran, una vegada el Consell ha donat la llicència de construcció dels centres educatius. El president ha aprofitat per recordar que “amb aquests canvis es vol convertir a Sant Ferran en el centre cultural de Formentera” i ha aprofitat per afegir que “quan s’inauguri la futura escola, en el recinte de l’actual col·legi es construirà un espai dedicat a la cultura i a les arts”.

Més articles...

Pàgina 113 de 139

113

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE