• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència

El Consell explora totes les vies legals possibles per poder garantir els serveis de temporada a les platges de Formentera

El Consell de Formentera ha demanat un informe jurídic a un catedràtic expert en dret administratiu de la Universitat de les Illes Balears per explorar totes les vies possibles per poder garantir els serveis de temporada a les platges de l'illa. La prioritat del Consell de Formentera és oferir aquest servei al més aviat possible. Amb la situació actual, amb al gran nombre de recursos que s'estan presentant al concurs públic d'explotació de serveis de platges, a més de dos contenciosos administratius presentats la setmana passada, el Consell demana aquest informe jurídic per obtenir la garantia legal i jurídica i esgotar, així, totes les opcions per oferir el servei aquesta temporada.

D'altra banda, el Consell destaca la feina dels tècnics de l'administració així com la seva independència i implicació durant tot el procés administratiu, que s'està portant a terme amb rigor i en base a la legislació vigent. En aquest sentit, també s'ha reforçat l'àrea amb un assessorament jurídic extern per poder agilitzar la tramitació del procés i donar resposta a les al·legacions i recursos interposats al procediment.

15 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell comença el procés d'estabilització de 242 llocs de feina de l'administració

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que en la darrera mesa negociadora amb els sindicats de l'administració insular celebrada la passada setmana es varen aprovar l'Oferta Pública d'Ocupació extraordinària derivada de la Llei 20/2021 de mesures urgents; i que té com a objectiu la reducció de la temporalitat a l'administració pública. Aquesta oferta aprovada en la mesa negociadora suposarà l'estabilització de 242 llocs de feina de funcionaris i persona laboral corresponents a 59 grups i categories diferents del Consell de Formentera.

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha posat de manifest "els esforços que està fent totes les administracions, en aquest cas el Consell, per reduir la temporalitat i garantir els drets dels treballadors a poder comptar amb una estabilitat al seu lloc de feina".

Paula Ferrer ha destacat "el diàleg constant" amb els sindicats del Consell. "En aquest procés d'estabilització de la plantilla estam anant tots a una amb propòsits comuns i compartits, per això vull agrair la feina dels sindicats que han demostrat en tot moment la seva serietat i voluntat de fer senzill el que és difícil", ha assenyalat la consellera de Recursos Humans.

Cal recordar, que durant l'any 2021 es va aprovar la implantació de la carrera professional al Consell de Formentera i que la mesa negociadora es va reunir en quatre ocasions i es treballa en la renovació del conveni de treballadors i la Relació de Llocs de Treball, entre altres temes. "Ens queda molt de camí a recórrer, i esper que el continuem fent junts", ha finalitzat la consellera Paula Ferrer.

16 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Visita del consolat mòbil de Colòmbia a Formentera

El consolat mòbil de Colòmbia visita aquesta setmana Formentera per realitzar les tramitacions consulars, que inclouen sol·licituds de la ciutadania, passaports, tràmits, registres civils... El Consell ha cedit les instal·lacions de Benestar Social perquè es facin les tramitacions amb la ciutadania colombiana. Avui, la presidenta del Consell, Ana Juan, i el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, han visitat el consolat mòbil i han saludat el cònsol adjunt de Colòmbia a Balears, Luis Mora. En l'actualitat, hi ha 358 ciutadans colombians empadronats a Formentera, 174 dones i 174 homes.

13 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Set ofertes per fer feina a s'Estany des Peix

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, ha obert el procés de contractació de personal per controlar la regulació de s'Estany des Peix. Els llocs oferits són set. D'una banda, una plaça de coordinador, que s'encarregarà de supervisar la marineria en general, coordinar la vigilància de la instal·lació i les embarcacions, gestionar els trasllats dels usuaris als amarraments i vigilar el manteniment correcte de la instal·lació i les embarcacions. D'altra banda, sis places de mariner de pont habilitat, que s'encarregaran de la marineria en general, vigilància, trasllats i manteniment de les instal·lacions. El termini per presentar sol·licituds per a la plaça de coordinador finalitza el 15 de maig i per a les places de mariner, el 18 de maig. Més informació aquí.

13 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 oferta estany des peix A

cartell 2022 oferta estany des peix B

Primera Jornada d'Informació de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer

foto 2022 jornada info insti AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, informa que avui i demà es realitza a l'IES la I Jornada d'Informació de la Policia Local a l'IES Marc Ferrer. "Aquesta trobada té com a objectiu que els alumnes coneguin quines són les funcions de la Policia Local, que la reconeguin com una policia de proximitat i que sàpiguen que pot ser una opció de futur laboral si els interessa", segons ha explicat el conseller d'Interior, Josep Marí.

Avui i demà entre les 8.30 i les 14 h vuit policies locals assisteixen al centre on fan xerrades per als alumnes de tercer i quart d'ESO i de primer i segon de batxillerat. En aquestes xerrades els agents els expliquen quin és el seu dia a dia i com és la feina de la Policia Local. Al pati es fa un desplegament amb el material amb què treballen els policies com ara drons, radar de velocitat, eines digitals de consulta de base de dades o test d'alcohol, entre d'altres. La unitat canina també farà una exhibició i els mostraran la seua flota de vehicles de motocicletes, cotxes i furgó.


12 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 7 de 115

7

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1