• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut

El congrés "Vívete" Vides que inspiren vides s'ha celebrat avui a Formentera

foto 2022x vivete AAvui s'ha celebrat la tercera edició del congrés "Vívete: Vides que inspiren vides" a la Sala de Cultura (Cinema) de Sant Francesc. Uns 300 alumnes de l'IES Marc Ferrer han participat en aquest congrés per cuidar les seves emocions, potenciar els valors i les actituds positives. Els i les joves "han escoltat relats de vides inspiradores, emotius i engrescadors que esperam els ajudin en els reptes que es puguin trobar en la seua vida", segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada que ha estat l'encarregada de donar la benvinguda a l'acte.

Aquesta edició del congrés ha reunit a Formentera l'aventurer i explorador Nacho Dean (primera persona en la història que va fer la volta al món caminant i va unir nedant els 5 continents), l'escriptora i refugiada afganesa Nadia Ghulam (que durant anys es va fer passar pel seu difunt germà per a evadir les rígides prohibicions del règim talibà contra les dones) i la nedadora menorquina Tita Llorens (primera dona que va unir nedant, sense neoprè, les Illes Balears amb la península).

El Consell de Formentera col·labora amb aquest esdeveniment per apropar-lo als joves de l'illa.

25 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El congrés "Vívete" Vides que inspiren vides torna a Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que el pròxim 25 d'octubre tendrà lloc la tercera edició del congrés "Vívete: Vides que inspiren vides" a la sala de Cultura (Cinema) de Sant Francesc. Uns 300 alumnes de l'IES Marc Ferrer participaran en aquest congrés per cuidar les seves emocions, potenciar els valors i les actituds positives. Els i les joves "escoltaran nous relats de vides inspiradores, emotius i engrescadors", segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada.

Aquesta edició del congrés reunirà a Formentera l'aventurer i explorador Nacho Dean (primera persona en la història que va fer la volta al món caminant i va unir nedant els 5 continents), l'escriptora i refugiada afganesa Nadia Ghulam (que durant anys es va fer passar pel seu difunt germà per a evadir les rígides prohibicions del règim talibà contra les dones) i la nedadora menorquina Tita Llorens (primera dona que va unir nedant, sense neoprè, les Illes Balears amb la península).

"Aquest congrés va néixer amb la voluntat de promoure de manera amena els valors humans, l'empoderament personal, les eines que ens porten a un desenvolupament personal sòlid i conscient, tot això de la mà de persones de rellevància en aquest camp", segons explica el seu director Carlos Ramón.

El Consell de Formentera col·labora amb aquest esdeveniment per apropar-lo als joves de l'illa.

20 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Cartell 2022x vivete

Tres nous llocs de feina dins del programa SOIB Jove Qualificats

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Desenvolupament Local, informa que fins al 9 d'octubre hi ha oberts els processos de selecció per a la contractació de tres persones (dos places d'educador infantil i una de tècnic de relacions laborals) dins del programa SOIB Jove Qualificats – Entitats Locals 2022 per treballar al Consell de Formentera.

El programa està promogut pel SOIB i cerca fomentar l'ocupació entre el col·lectiu de joves desocupats majors de 18 anys i menors de 30, inscrits al SOIB com a demandants d'ocupació, així com al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació universitària o formació professional de grau superior acreditada, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seua formació.

Tots els contractes s'iniciaran com a màxim el 15 d'octubre i tendran una durada d'un any.

Les persones interessades ja es poden inscriure en la web del SOIB, a través d'aquest enllaç, i seleccionant l'oferta corresponent, fins el dia 9 d'octubre.

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb l'Àrea de Desenvolupament Local al telèfon 971 073 887 i al correu aodlformentera@conselldeformentera.cat.

6 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022x soib jove

Presentació de les activitats del mes d'octubre del Casal de Joves

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa sobre les activitats que s'han organitzat des del Casal de Joves per a aquest mes d'octubre. La consellera del ram, Vanessa Parellada, ha destacat "la temàtica de terror que envairà el Casal a partir de final de mes per celebrar la festa de Tots Sants que tan bona acollida ha tengut altres anys, i sense deixar de banda les nostres tradicions, com la trencada de pinyons".

Avui comencen les propostes amb tarda de sofà i crispetes, els joves podran veure una pel·lícula de temàtica de terror per ambientar el mes previ a la festa de Tots Sants, el dimecres 19 i el dimecres 26 d'octubre també seran tardes de films.

El divendres 7 es durà a terme un karaoke en viu on tothom podrà triar les seves cançons. El dissabte 8 es farà una gimcana al casal i als seus voltants, amb jocs i proves per equips. El divendres 14 es jugarà al "Twister". Dissabte 15 se celebrarà un torneig de tennis taula.

El divendres 21 es farà l'activitat del rocòdrom as Roco, de Sant Francesc. Les places són limitades, cal fer inscripció prèvia al casal. El dissabte 22 es decorarà el Casal amb motius de terror i es farà trencada de pinyons. Finalment, el diumenge 30 i el dilluns 31 retorna el Casal del Terror. L'activitat tendrà lloc a la Casa de Colònies a partir de les 20 h. Està adreçada a infants majors de dotze anys. Per participar, cal recollir les entrades al Casal, a partir del dijous 13 d'octubre. Els convidats han d'anar disfressats a la festa.

Cal recordar que l'horari del Casal de Joves és de dimarts a dissabte en horari de 16.00 a 22.00 h, els usuaris poden fer servir els jocs de taula, de tennis de taula i el futbolí, entre d'altres. I sempre compten amb l'acompanyament de l'equip de lleure del Casal.


5 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022x casal de joves

El Consell ofereix set llocs de feina dins del programa SOIB Jove Qualificats

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Desenvolupament Local, informa que aquest mes de setembre s'obrin els processos de selecció per la contractació de set persones dins de del programa SOIB Jove Qualificats – Entitats Locals 2022 per treballar al Consell de Formentera.

Els llocs de treball que s'ofereixen són dos places d'educador infantil, dos places de tècnic auxiliar d'Esports, una plaça d'arquitecte tècnic, una plaça de tècnic d'Igualtat i una plaça d'enginyer tècnic. Tots els contractes s'iniciaran entre l'1 i el 15 d'octubre i tendran una durada d'un any.

El programa està promogut pel SOIB i cerca fomentar l'ocupació entre el col·lectiu de joves desocupats majors de 18 anys i menors de 30, inscrits al SOIB com a demandants d'ocupació, així com al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb formació universitària o formació professional de grau superior acreditada, sense o amb poca experiència laboral prèvia en la seua formació.

La presidenta i consellera d'Emprenedoria del Consell, Ana Juan, ha destacat que el programa del SOIB, que ja va contractar dos persones la darrera convocatòria a l'illa, "és molt interessant perquè els joves millorin la seua formació i tenguin més possibilitats d'inserció en el mercat laboral".

Els interessats podran inscriure's a les diferents ofertes en el web del SOIB, un cop hagin set publicades, a través del següent enllaç:
https://soib.es/es/informacio-i-ofertes-soib-jove-qualificats-entitats-locals/

Per a qualsevol consulta, es pot contactar amb l'Àrea de Desenvolupament Local al telèfon 971 073 887 i al correu aodlformentera@conselldeformentera.cat.

El programa SOIB Jove Qualificats – Entitats Locals 2022 és finançat amb fons del SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu amb càrrec al Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil 2014-2020 i de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, i amb fons de Conferència Sectorial.

Places i titulacions:
ÀREA D'URBANISME I ORDENACIÓ DEL TERRITORI
-Una plaça d'arquitecte tècnic, grup A2 (grau en estudis d'Arquitectura / grau en Arquitectura Tècnica i Edificació).
ÀREA D'EDUCACIÓ
-Dos places d'educador infantil, grup C1 (formació professional de grau superior en Educació Infantil).
ÀREA D'IGUALTAT
-Una plaça de tècnic d'Igualtat, grup A2 (grau en Psicologia, Treball Social, Sociologia, Antropologia, Educació Social, Relacions Laborals, Dret, ADE o Pedagogia)
ÀREA D'ESPORT
-Dos places de tècnic auxiliar d'Esports, grup C1 (formació professional de grau superior en Activitats Físiques i Esportives).
ÀREA MEDI AMBIENT
-Una plaça d'enginyer tècnic, grup A2 (grau en Enginyeria de Disseny Industrial, Enginyeria de l'Energia, Enginyeria de Camins, Canals i Ports o Enginyeria Tècnica).

9 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 2 de 18

2

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01