• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

L'alumnat de les escoles de Formentera rep formació de gestió emocional

foto 2022xii gestio emocionaLEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, torna a impartir aquest curs el programa de gestió emocional adreçat als alumnes de 4t d'infantil a 6è de primària de l'illa. Aquesta activitat s'està portant a terme des del mes d'octubre fins al mes de març en el CEIP El Pilar, el CEIP Sant Ferran de ses Roques i el CEIP Mestre Lluís Andreu.

El programa es divideix en tallers de quatre o cinc sessions cadascun per ser impartits als respectius cursos; a més, els continguts s'adapten segons les característiques particulars de cada grup.

Imatge: Activitat a la classe de 6è d'infantil del CEIP Mestre Lluís Andreu el Dia de les Persones Diversament Hàbils, que va treballar la discapacitat visual amb els colors de les flors i les diferents textures.

12 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

'Educar en la diversitat', xerrada per a famílies el 15 de desembre

El cicle Xerrades per a famílies i docents, organitzat per l'àrea de Benestar Social, torna el dijous 15 de desembre amb la xerrada "Educar en la diversitat", a càrrec de Neus Martorell i Carmen Muñoz. La conferència se celebra a les 17.00 hores a la sala de plens. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 271 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat. A més, s'oferirà un servei d'acollida per a infants.

La xerrada també forma part de les activitats programades a Formentera amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils.

9 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii xerrades 15D

La caminada solidària per al Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils se celebra el dissabte 10

Aquest dissabte 10 de desembre, a les 11 hores, se celebrarà la caminada solidària, amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils i que va ser ajornada el passat dia 3 per causes meteorològiques. La sortida serà des del jardí de ses Eres.


7 de desembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xii caminada

Tretze alumnes completen el Curs per a estrangers que organitza el Consell

foto 2022xii curs integracioTretze alumnes varen finalitzar ahir el Curs d'Integració Social i Cultural organitzat per l'àrea d'Immigració de Benestar Social del Consell de Formentera i que enguany ha complit divuit edicions. El curs s'ha desenvolupat durant aquest mes de novembre a l'Escola d'Adults de Formentera i ha comptat amb alumnes residents a l'illa de diferents països d'origen. Els alumnes són de Colòmbia, Brasil, Veneçuela, Xile i Uruguai, i recolliren els seus diplomes de la mà de la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan.

30 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Activitats a Formentera amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa de les diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils que se celebra el pròxim 3 de desembre. Les activitats s'han iniciat aquesta setmana i culminaran el dia 15 amb una conferència dins del cicle Xerrades per a famílies i docents.

Les activitats estan organitzades per l'Associació de Persones amb Necessitats Especials d'Eivissa i Formentera (APNEEF), Asociación de Fibromialgia y Síndrome de Fatiga Crónica de Ibiza y Formentera (AFFAC), Asociación Española Contra el Càncer (AECC), el Centre de Dia i el Consell de Formentera.

Des d'ahir dilluns, la ràdio pública de Formentera, Ràdio Illa, celebra fins al dia 1 de desembre, a les 9.45 hores, les xerrades Diversament hàbils, que compten amb la participació de professionals en el sector de la integració i la diversitat funcional.

Aquest dijous està programat el contacontes Contar contigo a càrrec de Maritza Caballero, que se celebrarà a les 17.00 hores al Punt de Lectura de Sant Ferran (al nou Espai Cultural de Sant Ferran). El contacontes està adreçat al públic general i, especialment, a infants diversament hàbils, a partir de 2-3 anys. L'aforament és limitat.

El divendres, dia 2, a les 18.30 h es projectarà el curtmetratge CODA, amb la col·laboració de Formentera Film, i la pel·lícula d'animació japonesa A silent voice. A continuació, hi haurà una sessió de reflexió amb els joves.

El dissabte dia 3, el Dia Internacional de les Persones Diversament Hàbils, a les 11 hores se celebrarà la caminada solidària, amb sortida del jardí de ses Eres.

Les activitats finalitzaran el dijous 15 de desembre amb el cicle Xerrades per a famílies i docents, concretament amb la xerrada "Educar en la diversitat", a càrrec de Neus Martorell i Carmen Muñoz, que se celebrà a les 17.00 hores a la sala de plens. Per assistir-hi, cal fer reserva prèvia al telèfon 971 321 271 o al correu educaciosocial@conselldeformentera.cat.


29 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi diversament

Més articles...

Pàgina 7 de 61

7

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1