• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social

Dilluns 2 maig, nova data del curs de dispensació responsable d'alcohol

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza el pròxim dilluns 2 de maig un curs de dispensació responsable d'alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d'establiments. El curs és gratuït i es pot realitzar en dos sessions, de 10 h a 12 h o de 17 h a 19 h a la sala de plens del Consell de Formentera. Qui vulgui participar en el curs ha de tenir els 18 anys complits en el moment de realitzar el curs i ha de formalitzar la inscripció fins al 29 d'abril al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat indicant nom complet, número de telèfon i horari de preferència per realitzar la formació.

El curs forma part de les accions promogudes dins de la campanya 'No t'ofeguis en l'alcohol' que impulsa el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la Pimef, Cambra de Comerç i Federació Hotelera.

12 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 dispensacio

El Consolat Mòbil de l'Equador visitarà Formentera per apropar els tràmits als ciutadans d'aquesta nacionalitat

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que el Consolat de la República de l'Equador, amb el suport logístic i la col·laboració del servei d'immigració, oferirà els serveis consulars als ciutadans equatorians residents a l'illa de Formentera. El programa del consolat mòbil es farà els dies 22 i 23 d'abril de 2022. El divendres 22 d'abril de 12.00 h a 19.00 h, i el dissabte 23 d'abril de 9.00 h a 19.00 h.

El consolat mòbil se situarà a les noves dependències de l'àrea de Benestar Social, ubicades a la venda des Brolls (edifici del Centre de Dia) de Sant Francesc. Els equatorians residents a Formentera podran fer registres i certificats de naixement, defunció o matrimoni, entre d'altres gestions com ara obtenir poders, postil·les de documents, certificats d'antecedents penals i canvis del domicili electoral.

Reserva de cites

Per reservar cites per a aquest consolat mòbil a Formentera, els ciutadans equatorians han d'enviar un correu electrònic a l'adreça econsulado@gmail.com, en el qual hauran d'incloure nom i cognoms complets, número de cèdula o passaport equatorià i número de telèfon, així com descriure el tipus de tràmit consular que volen realitzar.

Cal esmentar que el consolat mòbil no farà renovacions de cèdules d'identitat ni emissió de passaports equatorians. Aquests tràmits es poden fer de manera presencial, sempre amb cita prèvia, a les oficines del Consolat de l'Equador a Palma. Per a més informació en relació amb aquests serveis, es pot remetre un correu electrònic a l'adreça consuladointerno@gmail.com i indicar-hi les dades de contacte.


7 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Onze alumnes completen el Curs d'integració social i cultural

foto 2022 certificats CISCLa XVII edició del Curs d'integració social i cultural, organitzat pel departament d'immigració de l'àrea de Benestar Social va finalitzar ahir. Un total d'onze alumnes de nacionalitats de Colòmbia, Brasil, Veneçuela, Marroc i el Senegal recolliren els seus diplomes de la mà del conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez.

1 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell organitza un curs de dispensació responsable d'alcohol

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, organitza el pròxim 5 d'abril un curs de dispensació responsable d'alcohol i reducció de riscos adreçat a personal actiu en espais de música i ball, especialment personal de barres i responsables d'establiments. El curs és gratuït i es pot realitzar en dos sessions, de 10 h a 12 h o de 17 a 19 hores a la sala de plens del Consell de Formentera.

El curs forma part de les accions promogudes dins de la campanya 'No t'ofeguis en alcohol' que impulsa el Consell de Formentera i compta amb la col·laboració de la Fundació Salut i Comunitat, la Pimef, Cambra de Comerç i Federació Hotelera.

L'objectiu del curs és adquirir els coneixements claus per tal de fomentar uns espais de música i ball més segurs i augmentar la sensació de benestar en les persones usuàries. Dins d'aquesta formació específica també es busca familiaritzar-se amb els diferents tipus de drogues i consums que coexisteixen en els espais de música i ball; identificar i anticipar‐se correctament a situacions de risc i evitar que puguin convertir-se en problemàtiques, esdevenir referents en la transmissió de valors, informació i eines preventives en termes de salut; i conèixer i saber aplicar correctament les pautes preventives en dispensació responsable d'alcohol, consums de drogues i conductes violentes.

Qui vulgui participar en el curs ha de tenir els 18 anys complits en el moment de realitzar el curs i ha de formalitzar la inscripció fins al 4 d'abril al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat indicant nom complet, número de telèfon i horari de preferència per realitzar la formació.


30 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 dispensacio responsable

Marina Marroquí ofereix dos xerrades a Formentera el pròxim 31 de març

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, el pròxim 31 de març organitza dos xerrades amb l'educadora social Marina Marroquí. La primera, a les 11.30 hores a la Sala de Cultura (Cinema), sota el títol "Eso no es amor", serà un monòleg/taller de prevenció i detecció de la violència de gènere dirigit als joves de l'illa de 3r d'ESO a 2n de Batxillerat.

A través de l'humor, Marina Marroquí realitza un recorregut per la música, la televisió, els anuncis, el cinema... en el qual treballa la mentalitat crítica de la joventut i la interiorització tòxica de l'amor romàntic. Després d'això, relata la seua història de violència de gènere, com va recaure, la va detectar, en va sortir i ho va superar, i facilita les eines de detecció precoç de la violència de gènere.

Xerrada per a famílies

La segona conferència del dia 31 serà dins del cicle Xerrades per a famílies, a les 17.00 hores a la sala de plens del Consell, i té com a títol "Com educ els meus fills o filles per evitar que pateixin o exerceixin violència?". S'oferirà servei d'acollida per a infants mentre es fan les xerrades.

24 de març de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

foto 2022 xerrada marroqui

Més articles...

Pàgina 4 de 52

4

telf emergsocial 112

Ens trobareu a:
Venda des Brolls, 53
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 12 71 · fax 971 32 20 39
benestarsocial@
conselldeformentera.cat

Centre de Dia
Venda des Brolls
07860 Sant Francesc Xavier
tel. 971 32 16 17 · fax 971 32 22 20

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1