• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

Formentera es prepara per celebrar el Formentera 2.0 i el Formentera Fotogràfica

foto 2020 f.20 1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que entre demà dijous 1 d’octubre i el pròxim diumenge 4 d’octubre tindran lloc a l’illa el Formentera 2.0 i Formentera Fotogràfica. “Aquests esdeveniments, que es varen ajornar el mes de maig, se celebren ara respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries per evitar la propagació de la covid-19 i demostren l’aposta ferma per seguir intentant allargar la temporada en un any tan complicat com l’actual”, segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

La VIII edició del Formentera 2.0, un certamen de comunicació digital i networking congregarà a 30 professionals del món de la cultura digital que s’han inscrit a la trobada digital que té un format més íntim. 8 ponents parlaran de la transformació digital, xarxes socials, creativitat, món multimèdia, vídeo i màrqueting digital, contingut i comunicació, plataformes digitals, entre d’altres. Les conferències es faran en format tancat però hi haurà una xerrada especial que tindrà lloc dissabte a la tarda a la plaça de la Constitució de Phil González, fundador d’“Instagramers” i pel qual s’han reservat 20 places per als residents de Formentera interessats a assistir que es poden demanar enviant un missatge a info@formentera20.com.

També se celebra aquests dies la VIII edició del Formentera Fotogràfica. 65 amants de la fotografia s’han inscrit al certamen fotogràfic, que aquest any també compta amb un format més reduït. 14 gran noms de la fotografia contemporània faran sessions pràctiques i teòriques i crearan un espai de reflexió i creació col·lectiva que també seran de format tancat. Un any més, el Formentera Fotogràfica segueix apostant per una programació eclèctica i intergeneracional, en format reduït, combinant el talent de proximitat amb grans noms de la fotografia nacional i internacional.

30 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Finalitza la sisena edició del Formentera Zen centrada en la salut i en benestar físic i emocional

foto 2020 f zen 1El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que ahir va finalitzar el Formentera Zen. “Aquesta ha set una edició especial per les mesures de seguretat anticovid però on la salut i el benestar han set, una vegada més, al capdavant de la trobada”, segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. La presidenta ha agraït als ponents i a tots els participants que “en un any tan complicat hagin confiat en l’organització d’aquest tipus d’esdeveniment que vol donar un valor afegit als nostres visitants i allargar la temporada”.

Un total de 150 participants han seguit des de divendres a la tarda, fins ahir diumenge, les xerrades, tallers i classes d’experts del món de la salut i el benestar físic i emocional. La sisena edició del Formentera Zen ha aconseguit uns col·laboradors d’alt nivell, segons ha destacat Alejandra Ferrer. El divendres el festival va començar amb la xerrada inspiracional “Autoestima per a l’èxit” per Sílvia Congost, psicòloga experta, escriptora, conferenciant i líder en creixement personal en xarxes socials i mitjans de comunicació.

El dissabte, dia central de l’esdeveniment, va tenir lloc el taller de fitnes “La màgia de l’exercici i la música” impartit per Cesc Escolà, conegut per la seva participació en programes televisius com Operación Triunfo. Carlos Ríos, dietista nutricionista i creador del moviment “Realfooding” va oferir la xerrada “Tornant a menjar de veritat: nutrició i hàbits saludables”. Un altre taller que pogueren realitzar va ser el de “Batch cooking, organització setmanal sana i eficient a la cuina” de Paola Freire, xef i pastissera de l’Escola Le Cordon Bleu i creadora de “Foodtropia”.

Xuan Lan
A la tarda va arribar un dels moments més esperats per molts dels participants, la classe magistral “Flow to slow sunset yoga” de Xuan Lan, experta en benestar, professora i difusora de diferents estils de ioga, escriptora i professora d’Operación Triunfo.

La jornada de diumenge va començar amb el taller de pilates de Claudia Constans, psicòloga, “Influencer Top 10” en el sector de la moda i la vida saludable i creadora de “Ffitcoco”. També es va impartir el taller “FaceFit, cures posturals a la regió cervical i facial” de Daniela Toro, fisioterapeuta amb especialitat en dolor orofacial i disfunció temporomandibular, i creadora del mètode FaceFit (que inclou fisioteràpia, psiconeuroimmunologia, dermofarmàcia i cosmètica).

Tot seguit, va tenir lloc la xerrada “Cosmètica activa: la importància de la formulació” d’Arturo Álvarez-Bautista, llicenciat en Química i Física, màster en Dermocosmètica i en Biomaterials per a Medicina, doctor en Nanomedicina i responsable de les fórmules de diversos productes cosmètics de prestigi. Finalment, es varen donar claus de benestar en la xerrada “Adquirint hàbits saludables amb Boticaria García” per part de Marián García (Boticaria García), doctora en Farmàcia, graduada en Nutrició Humana i Dietètica i en Òptica i Optometria.


28 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Formentera Zen se celebra el pròxim cap de setmana

foto 2020 Formentera ZenEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que el pròxim divendres 25 de setembre començarà una nova edició del Formentera Zen. El certamen se celebrarà a l’hotel Gecko Beach Club, les xerrades, tallers i classes es faran a l’aire lliure i sempre respectant les mesures de seguretat anticovid.

A les 18.30h la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, donarà la benvinguda als assistents. Tot seguit començarà el programa que compta amb 9 experts del món de la salut i el benestar personal. Dissabte matí i tarda i diumenge seguiran els tallers i classes.

Podeu consultar el programa complet aquí. L’esdeveniment ha estat organitzat per l’empresa Puro Bienestar, contractada pel Consell de Formentera.


21 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera presenta els esdeveniments i les accions promocionals de final de temporada

foto 2020 platja final estiuEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que per a final del mes de setembre i principis d’octubre tendran lloc diversos esdeveniments de petit format, que havien estat ajornats al maig per motius sanitaris. Les activitats estan adaptades a la situació excepcional que s’està vivint i respecten totes les mesures de seguretat i sanitàries per evitar la propagació de la covid-19.

La pròxima setmana, entre el 25 i 27 de setembre tendrà lloc el Formentera Zen, un esdeveniment dedicat a la salut i el benestar físic i emocional en un entorn excepcional i que compta amb ponents de reconegut prestigi dins aquest món. Les places s’han esgotat amb el nombre de màxim de participants permesos.

També la pròxima setmana, dissabte 26 i diumenge 27 de setembre, es retransmetrà en directe des de la plaça de la Constitució el programa “Miradas Viajeras” de Capital Radio. Un programa de difusió nacional que parlarà sobre els atractius turístics de Formentera de la mà del presentador Fernando Valmaseda. Entre les 10 i les 13h hi haurà un set habilitat a la plaça de la Constitució perquè el públic que així ho desitgi pugui seguir en directe l’emissió d’aquest programa.

Segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, “aquests són esdeveniments que serveixen per promocionar Formentera, en un any especialment difícil en què s’ha de seguir apostant per millorar la imatge de la nostra illa i en la mesura del possible oferir valors afegits als turistes que ens visiten, complint amb totes les mesures de seguretat, i aconseguint que venguin al llarg de més mesos a l’any”.

Formentera 2.0 i Formentera Fotogràfica
Entre l’1 i el 4 d’octubre tendrà lloc la Formentera 2.0, que serà la VIII edició d’aquest certamen de comunicació digital i networking. En aquestes mateixes dates també tendrà lloc la VIII edició del Formentera Fotogràfica, un certamen fotogràfic al costat de reconeguts noms de la fotografia contemporània, professionals del sector, aficionats de la imatge i interessats en la cultura visual. D’altra banda, la Regata Ophiusa tendrà lloc entre el 9 i l’11 de octubre.

Campanyes de promoció
Tot i la incertesa que la situació actual ha provocat per a aquesta temporada les campanyes de promoció no s’han aturat, segons ha explicat Alejandra Ferrer. “Vàrem fer una campanya específica de promoció interilles en mitjans de comunicació i mitjans en línia a l’inici de la nova normalitat que va donar molt bons resultats, i ara està en marxa una altra campanya de promoció també interilles de característiques similars i que fa especial incidència en els esdeveniments de final de temporada”, segons ha concretat.

A més, en l’àmbit nacional també s’han fet campanyes de promoció en mitjans escrits fora de línia i en línia, viatges de premsa, així com la realització del programa “Miradas Viajeras”, que la pròxima setmana donarà a conèixer de primera mà la nostra destinació al públic espanyol.

Viatge de premsa i blogs de viatge i campanyes internacionals
Pel que fa al mercat de fora de les nostres fronteres, durant els mesos d’estiu s’han fet campanyes adreçades al mercat italià, suís, francès, portuguès i holandès. Recentment s’ha promocionat el viatge d’una influencer portuguesa i un viatge de premsa procedent d’Alemanya, aquesta setmana ens visiten periodistes de França.

Fires
El Consell de Formentera participarà de manera virtual a la fira San Sebastián Gastronómika que tendrà lloc del 4 al 7 de octubre, així com a la World Travel Market de Londres i a la fira de Luxe ILTM (International Luxury Travel Market) de Cannes, que segons han confirmat també seran en format virtual.


16 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Lina Roig, guanyadora de la targeta regal del mes d’agost de Compra a Casa

foto 2020 lina roig compra a casaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Comerç, informa que avui s’ha fet entrega de la targeta regal del premi corresponent al mes d’agost de la campanya ‘Compra a Casa a l’estiu’, que s’ha posat en marxa enguany juntament amb la Pimef amb l’objectiu d’incentivar i fomentar el petit comerç a l’illa.

La guanyadora d’aquesta targeta regal del mes d’agost, que té un premi de 100 euros, és Lina Roig Escandell, usuària de la targeta des de l’any 2018.

El Consell i la Pimef han impulsat aquesta campanya, típica dels mesos d’hivern, amb el mateix sistema però amb premis més importants. D’aquesta manera, totes les compres que es realitzin en un dels establiments adherits al programa Compra a Casa fins al mes de setembre inclòs, podran accedir al sorteig d’una targeta de regal per valor de 100€ (el doble que a l’hivern). Per poder participar en el sorteig s’ha de fer una compra mínima de 20€.

4 de setembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 10 de 47

10

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)