• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques

‘Compra a Casa’ ofereix enguany quatre premis extraordinaris de 1.000 euros per incentivar les vendes del comerç local per Nadal

foto 2020 al nadal compra a casa 2La vicepresidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, acompanyada pel president de la Pimef Formentera, Josep Mayans; el delegat a Formentera de la Cambra de Comerç, Juan Manuel Costa; i la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez, ha presentat avui les diferents campanyes comercials que s’han preparat per a les pròximes setmanes amb l’objectiu d’incentivar les vendes del comerç local a l’illa a la campanya nadalenca.

‘Al Nadal Compra a Casa’
La principal novetat d’aquest hivern és la campanya especial ‘Al Nadal Compra a Casa’, que organitzen Consell i Pimef, que enguany sortejarà quatre premis de 1.000 euros cadascun entre les compres que es realitzin a Formentera durant les festes nadalenques. Aquesta partida especial es finança gràcies al conveni ‘Cel Obert’ signat enguany amb el Govern balear; i, com ha destacat la consellera Ana Juan, “ha d’ajudar a incentivar el sector comercial de l’illa, i més en un any dolent com el que estam vivint, i de pas oferir un al·licient important als ciutadans de Formentera en un any tan complicat com aquest”. Ana Juan ha agraït als comerços de Formentera “l’esforç que han fet enguany per mantenir oberts i per fer-los més segurs”.

Totes les compres d’un mínim de 20 euros realitzades amb la targeta ‘Compra a Casa’ des de l'1 de desembre i fins al 6 de gener entraran al sorteig del dia 8 de gener. Per gaudir d'aquest premi els guanyadors tendran des de l’11 de gener fins a l’11 de febrer de 2021 als establiments adherits.

El president de la Pimef Formentera ha agraït al Consell “l’aposta que hi ha fet enguany per incentivar més aquesta iniciativa”, i ha destacat que “Compra a Casa és una eina àgil i que funciona i que si la recolzam seguirà funcionant molt bé”.

D’altra banda, Lidia Álvarez, ha recordat que actualment hi ha 32 establiments adherits al programa Compra a Casa i des de la seva posada en marxa el 2016 s’han expedit 2.322 targetes.

XIV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc
Un any més, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d’Aparadorisme Nadalenc, que enguany compleix catorze edicions, i que té com a objectiu de promoure l’ambient nadalenc entre els establiments que romanen oberts. El període d’inscripcions finalitza el pròxim 9 de desembre i es poden formalitzar a la Cambra de Comerç (avinguda Vuit d’Agost, 6, Sant Francesc i a l’OAC. Els premis es faran públics l’11 de desembre i consistiran en un 1r premi de 225 € i una placa de reconeixement, un 2n premi de 150 € i placa de reconeixement, i un 3r premi de 75 € i placa de reconeixement. Per la seva part, Juan Manuel Costa ha destacat “el protagonisme del comerç local a l’illa i que aquest concurs ajuda a millorar i donar més atractiu a l’oferta comercial”.

Black Friday, el 27 de novembre
D’altra banda, Consell de Formentera i la Pimef han posat en marxa la jornada ‘Black Friday a Formentera’ el pròxim 27 de novembre a través del seu programa de fidelització per al comerç local ‘Compra a Casa’. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 euros que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d’una targeta regal de 50€. El guanyador es donarà a conèixer el dimarts 1 de desembre i podrà recollir el seu premi a les oficines de Pimef.

Bosses reutilitzables
Finalment, la consellera de Comerç hi ha presentat les bosses reutilitzables que hi ha dissenyat enguany per aquesta campanya i que també formen part. Les bosses estan serigrafiades amb les frases ‘Compra a casa, compra a Formentera’ i ‘El petit comerç ens fa grossos’. En total es repartiran un millar de bosses entre els comerços de l’illa.


20 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Obert el termini per l’adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc

foto 2020 casetesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, informa que avui s'ha obert el termini de presentació de sol·licituds per l'adjudicació de les casetes del Mercat Nadalenc de l'any 2020-21. Aquestes sol·licituds es poden presentar fins al 23 de novembre a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i també telemàticament a l’oficina virtual del Consell (OVAC).

El Mercat Nadalenc d’enguany adjudicarà un màxim de sis casetes per a la venda de productes; cinc casetes seran adjudicades a comerços i artesans que viuen i treballen a Formentera a l'hivern i l’altra serà per a les ONG de l’illa. El mercat s'inaugurarà el 3 de desembre i se celebrarà fins al 5 de gener de 2021, ambdós inclosos, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc Xavier.

Entre totes les sol·licituds que es presentin dins el termini establert i que compleixin amb els requisits exigits es farà un sorteig davant el secretari del Consell.

El règim de regulació provisional del Mercat Nadalenc i la sol·licitud per participar s’ha publicat al BOIB Núm. 196 d’avui 17 de novembre.

17 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nou alumnes comencen el curs de formació i ocupació de monitor de temps lliure per a joves de Formentera

foto 2020 curs formacioNou alumnes de Formentera han iniciat avui el curs d’ocupació i formació de monitor de temps lliure que organitza l’àrea d’Emprenedoria del Consell de Formentera i està destinat a joves de 16 a 29 anys.

Els alumnes compaginaran aquesta formació amb el treball que desenvoluparan en diversos centres del Consell de Formentera, mitjançant un contracte de formació i aprenentatge, d’una duració de 6 mesos.

La vicepresidenta del Consell i consellera d’Emprenedoria, Ana Juan, ha donat avui la benvinguda als alumnes i els ha desitjat “que aquest curs de formació i ocupació els ajudi a obrir-se un camí en el mercat laboral de l’illa”.

La formació, així com la contractació del director del curs, està subvencionada pel SOIB Formació i Ocupació dins del Certificat de Professionalitat SSCB0209 ‘Dinamització d’activitats de lleure educatiu Infantil i juvenil’. A més, aquest any els alumnes disposaran de formació transversal en anglès, obtenint l’acreditació oficial nivell A2.

13 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera promociona a la WTM els seus espais oberts com a avantatge competitiu davant la crisi de la covid

foto 2020 flamencosEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que avui finalitza la fira de promoció World Travel Market de Londres, que ha tengut lloc entre el 9 i 11 de novembre en format virtual, ja que a causa de la situació sanitària no s’ha pogut realitzar presencialment.

Durant aquests tres dies, des de l’àrea de Promoció del Consell s’han mantingut una vintena de reunions amb agències de viatge i plataformes virtuals “molt segmentades”. Així ho ha explicat el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús, “sobretot hem cercat atraure el turista que viatja durant la temporada baixa, per complementar la temporada turística”.

A les trobades les preguntes sobre com es crearan corredors segurs per la pròxima temporada han estat constants, i des de l’àrea de Promoció s’ha aprofitat per explicar “la gran quantitat d’espais oberts amb poca afluència de gent dels que disposa Formentera i que poden significar un avantatge competitiu durant la crisi sanitària”, segons Bernús.

Els mercats en els que s’ha promocionat l’illa de Formentera en vista al 2021, aprofitant aquesta trobada, han estat el britànic, alemany, italià i nacional. També s’han mantingut contactes amb mercats com Estats Units, Canadà i Austràlia, amb la vista posada en temporades turístiques posteriors al 2021.

A les reunions s’ha destacat el valor afegit que dona visitar Formentera fora de la temporada alta i la gran oferta cultural, esportiva i natural que hi ha a l’illa, així mateix les rutes ornitològiques, que són de gran interès per aquest mercat, han estat altre dels productes que s’han promocionat. Un altre dels temes pels quals s’ha distingit la destinació de Formentera és la seva aposta per la sostenibilitat turística, econòmica i social per què es treballa amb projectes com formentera.eco, de regulació d’entrada de vehicles, o el Save Posidonia Project, entre d’altres.

11 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera promociona una illa sostenible a la World Travel Market 2020, que té format virtual

foto 2020 salinesEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Turisme, informa que Formentera es promocionarà a la World Travel Market de Londres que tindrà lloc entre el pròxim 9 i 11 de novembre en format virtual, ja que a causa de la situació sanitària no es pot realitzar presencialment.

El tret de sortida tindrà lloc dilluns dia 9 quan es farà una presentació de la destinació de les Balears on cada illa projectarà un vídeo promocional. Pel que fa al de Formentera el vídeo situa la nostra illa en el mapa mundial i destaca la bellesa del seu paisatge on a més de gaudir de les platges també es pot practicar esport, endinsar-se en la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es coneix el seu passat i les tradicions més arrelades de l’illa, segons ha declarat el cap de Promoció Turística, Carlos Bernús.

“Durant els tres dies de duració de la fira mantindrem entrevistes i reunions de manera telemàtica amb agències de viatges, tourperadors, mitjans de comunicació i inclús persones particulars que s’interessin per la nostra destinació”, ha explicat Bernús. En aquestes trobades destacarem el valor afegit que dona visitar Formentera fora de la temporada alta i la gran oferta cultura i esportiva que hi ha a l’illa, ha assegurat el cap de Promoció Turística.

Altre dels temes que destacaran de la destinació de Formentera és la seva aposta per la sostenibilitat turística, econòmica i social, amb el projecte formentera.eco com a exemple. I en un any marcat per la crisi de la covid-19 també es parlarà de la gran quantitat d’espais oberts amb poca afluència de gent dels que disposa Formentera i que poden significar una avantatge competitiu durant la crisi sanitària.


5 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 8 de 47

8

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)