• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Consell i Cosmitos signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament, coordinació i dinamització de l'escola de futbol sala

foto 2022xi conveni cosmitosLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i la presidenta del Cosmitos Esportiu Club, Daisee Aguilera, han signat avui un conveni per al desenvolupament, coordinació i dinamització de l'escola Cosmitos per a l'any 2022. Aquest és el primer conveni que signa el Consell amb el club de futbol sala femení, que subvencionarà al club amb 7.000 euros per sufragar així part de les despeses del club derivades de la pràctica i el foment de l'esport i la promoció dels valors esportius. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni. Des del club Cosmitos han assenyalat que aquest conveni "permetrà continuar treballant en l'escola i formant el personal tècnic, així com seguir fomentant els valors relacionats amb l'esport a l'illa".

29 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell aprova amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional

foto 2022xi carrera professionalEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que avui s'ha aprovat a la mesa negociadora amb els sindicats la implantació progressiva de la carrera professional i el calendari que es completarà el 2026. La implantació de la carrera professional ja s'aplicarà en les nòmines dels treballadors d'aquest mes de novembre (un 20 %) i s'aplicarà de manera progressiva els pròxims anys 2023 (55 %), 2024 (70 %), 2025 (85 %) i 2026 (100 %).

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha assenyalat que l'aprovació d'avui "és una molt bona notícia, ja que s'ha aconseguit una fita importantíssima i complim amb un compromís amb els treballadors del Consell, després d'una llarga feina amb els sindicats".

La carrera professional dona als treballadors la possibilitat de progressar, és un element motivador que dota l'administració pública de professionals amb més formació i coneixements del seu lloc de feina; i millora així el servei a la ciutadania, que és l'objectiu principal de les institucions.

Cal recordar que fins al 30 de novembre està obert el termini extraordinari per sol·licitar incorporar-se a la carrera professional i presentar la documentació necessària. Les sol·licituds es poden fer per registre d'entrada a l'OAC o telemàticament per l'OVAC, amb el formulari que es pot trobar a la web www.consellinsulardeformentera.cat, a l'àrea de Recursos Humans.

Increment salarial de l'1,5 % per pal·liar la inflació
D'altra banda, l'àrea de Recursos Humans informa que durant el mes de novembre s'aplicarà un increment de l'1,5 % a la nòmina dels treballadors, que serà amb caràcter retroactiu des del mes de gener per pal·liar els efectes de la inflació. D'aquesta manera, el Consell trasllada la pujada anunciada pel Ministeri d'Hisenda i pel Govern balear després de l'acord que va comptar amb el suport sindical.


28 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Cap de setmana esportiu amb motiu del Mes de la Infància

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports i amb la col·laboració de diferents clubs de l'illa, ha organitzat per al pròxim cap de setmana, els dies 26 i 27 de novembre, una Diada Esportiva amb activitats programades al Poliesportiu Antoni Blanc, al poliesportiu Marc Ferrer, i a la piscina, camp de futbol i pistes de tennis municipals. La Diada forma part del programa d'esdeveniments que se celebren a Formentera amb motiu del Mes de la Infància.

Les activitats programades són les següents:
DISSABTE 26 DE NOVEMBRE
Poliesportiu Antoni Blanc
10.30 h Exhibicions de taekwondo, Club Taekwondo Formentera
11.00 h Exhibicions de judo, Club Dojo Formentera
11.00 h a 12.00 h Tennis: entrenaments a les pistes de tennis i portes obertes, Escola Municipal de Tennis
17.00 h a 19.30 h Escola base futbol sala femení i partit Cosmitos B infantil, Cosmitos Esportiu Club Formentera
Camp de futbol municipal
10.30 Activitats de portes obertes, jocs, circuits i partit d'exhibició, SD Formentera
Poliesportiu IES Marc Ferrer
10.00 h a 10.30 h Exhibició de tir amb arc i portes obertes des de les 10.30 h fins a les 12.00 h, Escola Municipal de Tir amb Arc
18.00 h a 19.00 h Exhibició de patinatge artístic, Club Patinatge Formentera

DIUMENGE 27 DE NOVEMBRE
Poliesportiu Antoni Blanc
10.30 h Partit de lliga i exhibició escolar, Club Bàsquet Formentera
Piscina municipal
12.00 h Exhibició de natació artística, Club Natació Formentera


22 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi diada esportiva

El Consell col·labora amb el Grup Esportiu Espalmador en esdeveniments esportius

foto 2022xi geeLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el president del Grup Esportiu Espalmador, Juan José Escandell, han signat un conveni de col·laboració entre la institució insular i el club esportiu per promoure, organitzar i executar esdeveniments esportius de llarga trajectòria per a l'any 2022. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, també ha estat present en la signatura del conveni.

El Consell de Formentera fa una aportació de 6.000 € al grup esportiu perquè es duguin a terme les proves esportives següents: la VIII Caminada i Cursa de la Dona, el XII Trofeu Ciclisme en Ruta Illa de Formentera, la VII Volta Cicloturista, la XXXVII Milla Urbana i 5 km des Pujols, la XXIV Pujada a la Mola, la XXVIII BTT La Mola i la XLIV Mini Marató Memorial John Tunks.

16 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Nova convocatòria del programa SOIB Reactiva a Formentera

El Consell Insular de Formentera ha rebut una subvenció del Servei d'Ocupació de les Illes Balears per impulsar l'ocupació a l'Illa, a través del programa SOIB Reactiva.

Aquesta convocatòria té per a Formentera un import de 95.928,60 € i permetrà contractar un total de set persones desocupades i amb previsió que les persones seleccionades comencin a treballar a partir del pròxim desembre, durant un període de sis mesos.

Per a l'actual programa Reactiva se seleccionaran els següents perfils:

Línia 1: joves desocupats, menors de 30 anys
•Un dinamitzador sociocultural
•Dos auxiliars administratius/ives
•Un operari polivalent

Línia 2: dirigida a persones desocupades de 30 anys o més, en situació d'atur de llarga durada
•Dos persones per al servei de neteja
•Un operari polivalent

Els interessats es poden inscriure seleccionant l'oferta corresponent, a partir d'avui dilluns 14 fins al 21 de novembre, ambdós inclosos, a través de la web del SOIB en aquest enllaç.

La convocatòria SOIB Reactiva 2022 ha set finançada amb fons provinents de l'Estat a través de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals i dins del marc del Pla de Xoc per a l'Ocupació, que forma part del Pla de Reactivació del Govern de les Illes Balears.

14 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

banner 2022xi soib reactiva

Més articles...

Pàgina 6 de 48

6

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo