• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Obertes les inscripcions a la VIII Cursa Solidària per la Dona

foto 2021 aeccLa Cursa Solidària per la Dona torna el pròxim 6 de març amb el recorregut habitual de 8 quilòmetres, de Sant Francesc a can Marroig, anada i tornada. La sortida serà des de la plaça de la Constitució a les 9.00 hores per als participants a la cursa, i a les 10.45 hores per als de la caminada.

Els interessats ja es poden inscriure al Poliesportiu Antoni Blanc i a la parada de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), que estarà muntada a la plaça de la Constitució de 10.00 a 12.30 hores els dies 14, 17, 21, 23, 25 de febrer i 2, 4 i 6 de març.

La inscripció solidària és de 10 euros i només es pot pagar amb targeta bancària. La inscripció inclou la camiseta i el dorsal, que s'haurà de portar a la prova esportiva. Si no es vol participar en la cursa, també es pot col·laborar amb el dorsal solidari. La recaptació serà destinada íntegrament a l'AECC.

14 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021 cursa de la dona

El personal del Consell de Formentera pot sol·licitar incorporar-se a la carrera professional a partir del 3 de gener

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Recursos Humans, informa que des del pròxim 3 de gener i fins al 7 de febrer s'obri el termini perquè el personal del Consell pugui sol·licitar incorporar-se a la carrera professional dels empleats públics de la institució. La carrera professional és un dret que es recull a la Llei de l'estatut bàsic dels empleats públics i la seva implantació al Consell és un acord de tots els grups polítics des de la passada legislatura.

La consellera de Recursos Humans, Paula Ferrer, ha destacat "la importància d'implementar la carrera professional, ja que dona als treballadors la possibilitat de progressar, és un element motivador que dota l'administració pública de professionals amb més formació i coneixements del seu lloc de feina; i, per tant, millora així el servei a la ciutadania que és l'objectiu principal de les institucions".

La incorporació a la carrera professional serà, de manera voluntària, d'aplicació al personal funcionari de carrera i personal laboral fix, al personal funcionari interí i personal laboral temporal, personal funcionari en situació de segona activitat, amb destinació o sense i al personal laboral indefinit no fix. La carrera professional no serà aplicable a personal eventual i alts càrrecs.

La carrera s'estructura en quatre nivells i a cadascun d'aquests, les persones professionals han de romandre un període mínim de temps per a adquirir les competències necessàries per a accedir al nivell superior. A més, avalua l'acompliment, l'experiència i l'especialització professional dels treballadors.

Les sol·licituds es faran per registre d'entrada a l'OAC o telemàticament per l'OVAC, amb el formulari que es pot trobar a la web www.consellinsulardeformentera.cat, a l'àrea de Recursos Humans. Una vegada finalitzat el termini per presentació de sol·licituds, una comissió de seguiment es reunirà per valorar les sol·licituds presentades i emetrà un llistat provisional amb el nivell inicial de cada treballador i es donarà un termini d'al·legacions.

30 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El poliesportiu atura les activitats adreçades al públic fins al 3 de gener

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que les instal·lacions del Poliesportiu Antoni Blanc i la Piscina Municipal aturen les activitats adreçades al públic entre el 24 de desembre al 2 de gener de 2022 (tots dos inclosos). L'activitat es reiniciarà el 3 de gener de 2022. La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha destacat que "aprofitam aquestes dates de menys afluencia per a fer tasques de manteniment que no es poden fer amb les instal·lacions en funcionament i per al descans del personal".


21 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació

Obert el termini de preinscripció per a la Mitja Marató de Formentera 2022

El termini de preinscripció per poder entrar al posterior sorteig de places per participar en la XIII Mitja Marató de Formentera i els 8 KM Sant Ferran-La Savina s'ha obert avui, 9 de desembre. La prova recupera les seves dates habituals al calendari i es celebrarà el 14 de maig.

Queden exempts de fer aquesta preinscripció els residents de Formentera i els que hagin participat en cinc o més edicions, que tenen la plaça assegurada. Els primers poden sol·licitar la seva plaça a través de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, mentre que els segons rebran al seu correu electrònic un codi per poder accedir a la plataforma i confirmar-ne la inscripció.

La resta de corredors que vulguin participar hauran de sol·licitar la seva preinscripció a través del web oficial de la prova www.marato-formentera.com a partir d'avui i fins al proper dia 10 de gener. Entre tots els preinscrits, l'organització sortejarà davant de notari, el 12 de gener a les 12.30 hores, les 1.900 places per a la Mitja Marató i les 1.000 per als 8 KM que es posen a disposició per a la prova que se celebrarà el 14 de maig. Un cop realitzat el sorteig, els premiats podran confirmar la seva inscripció entre els dies 14 de gener i 7 de febrer.

9 de desembre de 2021
Àrea de Comunicacio
Consell de Formentera

cartell 2021 mitja marato

La minimarató Memorial John Tunks torna el dimecres 8 amb les curses d'atletisme i patinatge

La XLIII minimarató Memorial John Tunks, organitzada pel Grup Esportiu Espalmador amb la col·laboració de l'àrea d'Esports del Consell de Formentera, es celebrarà el dimecres 8 de desembre a partir de les 10 hores. La prova consta de dues modalitats esportives: atletisme i patinatge, que completaran 12 km de recorregut; i una prova per categories infantils, de 2,8 km amb sortida de Sant Ferran.

Les inscripcions per a la cursa de 12 km es poden realitzar a través de la web www.elitechip.es_i són gratuïtes per als menors de 18 anys, 15 euros per a la resta de participants i 50 % de descompte per als socis del GE Espalmador. Encara estan obertes per a la cursa de 2,8 km destinada a categories inferiors, que surt de Sant Ferran. Cal recordar que la inscripció en aquesta edició de la prova ha estat gratuïta en totes les categories. En la web www.elitechip.com_es poden completar les inscripcions i trobar tota la informació relativa a la prova. L'ús de la mascareta será obligartori fins a la sortida de la prova i inmediatament després de l'arribada

Els horaris de les sortides són:
10.00 h Sortida minimarató Memorial John Tunks, de 12 km.
10.10 h Sortida cursa de patinatge única categoria.
10.40 h aprox. Sortida 2.800 m des de Sant Ferran.

Per altra banda, tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració d'aquestes. Estaran tancades des de les 9.30 h fins a les 12.00 h les carreteres: PM 820 des de la Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda) i PM 820-2 des de la Savina - es Pujols - Sant Ferran.

A més, per aquells participants de fora de l'illa l'organització posa a disposició un servei d'autocar gratuït des del port de la Savina fins a la sortida a Sant Francesc Xavier i la tornada.

3 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2021 john tunks

Més articles...

Pàgina 5 de 41

5

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo