• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports

Esports torna a editar enguany la guia ‘Activa't’ amb informació de les escoles esportives i dels clubs de l’illa

cartell 2021 activatEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que torna a editar per segon any consecutiu la guia “Activa't” amb informació de l’oferta de les cinc escoles esportives municipals de la temporada 2021/22: tir amb arc, natació, atletisme, tennis i vela, i la informació i el contacte de catorze clubs esportius de Formentera. Se n’han editat un miler d’exemplars de fulletons que es poden trobar a les instal·lacions esportives municipals, a la web del Consell i a la pàgina de Facebook Esports Formentera.

13 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Els residents a Formentera tenen la inscripció oberta a la Mitja Marató fins al 20 de setembre

Les inscripcions per a atletes locals residents a Formentera de la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8 km Sant Ferran - la Savina 2021 romanen obertes fins al proper dilluns 20 de setembre a les 24 hores. La prova es celebra el 9 d’octubre i està organitzada pel Consell de Formentera i Unisport Consulting.

Les persones interessades poden escriure un correu electrònic a info@unisportconsulting.com amb aquestes dades: noms i llinatges, DNI o NIE i distància que volen córrer (21 km o 8 km). A més, cal adjuntar el document de resident a Formentera o el certificat d’empadronament.


7 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Oferta d’escoles esportives municipals 2021-22

foto 2021 piscinaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa de l’oferta de places a les escoles esportives per inscriure’s a les activitats de natació, atletisme, tenis, tir amb arc i vela, que començaran el proper mes d’octubre i que es portaran a terme a les instal·lacions municipals. Les escoles són d’iniciació esportiva, i en alguns casos també de perfeccionament tècnic, i realitzen la seua activitat gràcies als convenis de col·laboració que se signen amb diferents clubs esportius de l’illa.

Escola de tenis:
A partir dels 4 anys
Inscripcions a les pistes de tenis des del 16 d’agost
Pagament al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de les classes: dilluns, 4 d’octubre
Dies: dilluns, dimarts, dijous i divendres
Nivell: iniciació, perfeccionament i competició

Escola de natació:
A partir dels 3 anys i fins als 16 anys
Preinscripció des del 13 de setembre a través de l’OVAC o a l’OAC
Confirmació de plaça per trucada des del poliesportiu
Pagament al Poliesportiu Antoni Blanc
Proves de nivell des de l’1 de setembre
Data d’inici de totes les categories: dilluns, 4 d’octubre
Horaris: dilluns i dimecres, dimarts i dijous, i divendres, des de les 16.00 h, 17.15 h i 18.30 h

Escola de vela:
Vela: a partir dels 5 anys i amb cursos realitzats durant l’estiu
Surf de vela: a partir dels 7 anys i amb cursos realitzats a l’estiu
Inscripcions al Centre d’Esports Nàutics de Formentera
Inici de les inscripcions: dijous, 2 de setembre
Horari i dies en funció del grup i nivell (segons els cursos superats a l’estiu)

Escola de tir amb arc:
A partir dels 7 anys
Inscripcions: des del dilluns 16 d’agost al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de totes les categories: 5 d’octubre
Horari: els dimarts i dijous, de 15.45 a 18.00 h

Escola d’atletisme:
A partir dels 5 anys
Inscripcions a la pista d’atletisme, pagament al Poliesportiu Antoni Blanc
Inici de totes les categories: 4 d’octubre (excepte de l’any 2009, a partir de l’1 de setembre)
Horaris:
- Any 2009: de 17.00 a 18.30 h, dilluns, dimecres i divendres
- Anys 2016-2015-2014: de 16.30 a 17.30 h, dilluns, dimarts i dimecres
- Anys 2013-2012-2011-2010: de 17.00 a 18.30 h, dilluns, dimarts i dimecres

Per a més informació sobre les escoles i l’oferta esportiva, podeu contactar amb el Poliesportiu Antoni Blanc al 971 321 240 o a través del correu electrònic poliesportiu@conselldeformentera.cat.

1 de setembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Recepció per Mateo Sanz

foto 2021 Sanz ALa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, ha rebut avui el regatista formenterenc Mateo Sanz Lanz, per felicitar-lo pel seu recent diploma olímpic a la classe RS:X de vela en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

A la recepció, a la qual també han assistit la vicepresidenta, Ana Juan, i la consellera d'Esports, Paula Ferrer, la presidenta li ha lliurat una joia d'una silueta amb el perfil de l'illa, com símbol de la gran representació que ha fet en Mateo Sanz de Formentera a Tòquio. Les representants institucionals hi han desitjat molts encerts al regatista illenc per als pròxims reptes esportius.

3 d’agost de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Conveni de col·laboració amb la SD Formentera per a la realització de diversos actes i esdeveniments per commemorar el seu 50è aniversari

foto 2021 conveni sd formenteraLa presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i el president de la SD Formentera, Toni Roig, han signat avui un conveni de col·laboració per a la realització de diversos actes i esdeveniments esportius i socials per commemorar el 50è aniversari del club esportiu, que es compleixen el pròxim 7 de setembre. La consellera d’Esports, Paula Ferrer, també ha estat present a la signatura del conveni.

El Consell col·labora econòmicament amb 18.000 euros; així mateix, des de l’Arxiu d’Imatge i So s’ofereix suport logístic i material per a l’arxiu, conservació i divulgació de documents gràfics (vídeos, fotografies, etc.) relacionats amb el club que tenguin interès històric i també des de les diferents àrees de la institució es col·laborarà amb el suport logístic per a la resta d’actes.

Entre els actes prevists des de setembre fins al Nadal de 2021, la SD Formentera ha programat diferents esdeveniments, com ara homenatges als presidents de l’entitat, a antics jugadors i a treballadors del club; un partit amistós del primer equip com un dels actes centrals de la celebració; la realització d’un documental sobre la història de l’entitat; exposició, cicle de xerrades i taules rodones divulgatives de la història del futbol a Formentera, activitats per a al·lots i al·lotes; acte de futbol femení i una festa de commemoració com a un dels actes centrals de la celebració.

19 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Més articles...

Pàgina 1 de 36

Inici
Anterior
1

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo