• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat

Inici de l'horari d'estiu a les zones d'aparcament regulat de Formentera

foto 2022 aparcament la savinaEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que a partir del pròxim diumenge 1 de maig s'inicia l'horari d'estiu a les zones d'aparcament regulat de la Savina, Sant Francesc, Sant Ferran i es Pujols. L'horari de regulació serà de dilluns a diumenge de 9 h a 21 h.

Un tiquet de zona blava serà vàlid per a totes les zones blaves de l'illa, els vehicles no bonificats hauran de pagar 1,20 € per hora. Els vehicles dels residents que tinguin les bonificacions en regla podran treure els tiquets de manera gratuïta.

Recordem que amb l'horari d'estiu, els tiquets ens permeten aparcar a la zona blava per un temps màxim d'1 dia, en lloc de 3 dies com succeeix a l'hivern. Pel que fa a la zona verda, sols hi poden aparcar els vehicles autoritzats durant un màxim d'1 dia a l'estiu, excepte els residents de la Savina acreditats, que poden estacionar-hi els seus vehicles fins a 15 dies, com ja passa a l'hivern.

Per a més informació podeu consultar el web http://www.zonablava.com/.

28 d'abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

El Consell oferta vint places d'operaris d'aparcament regulat per a aquest estiu

El Consell de Formentera oferta vint places d'operaris d'aparcament regulat per a la temporada d'estiu. La presentació de sol·licituds finalitza l'1 de maig i la incorporació és immediata. Tota la informació sobre el procés de selecció es pot consultar aquí o en l'apartat d'Ofertes de Feina de la web del Consell de Formentera.

27 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 operaris

El Consell comunica a Red Eléctrica de España l'obligatorietat d'aturar les obres a la carretera des Ca Marí i restablir el trànsit

El Consell de Formentera ha comunicat a Red Eléctrica de España (REE) que a partir del pròxim diumenge 1 de maig no pot continuar amb les obres de construcció del tercer cable elèctric a la carretera des Ca Marí. Les obres, iniciades al mes d'octubre i que havien de finalitzar el 30 d'abril, han patit retards en els últims mesos a causa de la climatologia i de la falta de materials pels problemes de distribució que hi ha a nivell mundial.

Tenint en compte que s'inicia la temporada turística, el Consell de Formentera ha comunicat a Red Eléctrica de España que aturi les obres que actualment tenen tallada la carretera des Ca Marí i que les reiniciïn a partir del 15 d'octubre. En concret, es demana que a partir del pròxim diumenge 1 de maig no iniciïn feines noves i que, en el menor temps possible, tapin les sèquies que hi ha a la carretera i restableixin totalment la circulació. La Policia Local vigilarà el compliment d'aquesta comunicació.

Pel que fa a la carretera general, des del Consell també es demana a REE que es torni a asfaltar la via tan aviat com sigui possible. En aquest sentit, cal destacar que s'han patit retards en els últims mesos a causa de la climatologia. Mentre es facin les feines no es tallarà el trànsit, sinó que es regularà el pas per minimitzar les molèsties.

Recordam que les obres de construcció del tercer cable, que connectarà la subestació de Torrent a Eivissa amb la des Ca Marí a Formentera, inclouen el desplegament de dos enllaços de 132 quilovolts (kV) i permetran cobrir la demanda de Formentera de manera segura i estable, segons expliquen des de REE. La infraestructura té un pressupost de 96 milions d'euros.

27 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Formentera comunica a tres empreses de lloguer de vehicles i una de VTC que no poden operar-hi aquest estiu

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que en les darreres setmanes ha comunicat a tres empreses de lloguer de vehicles que no poden augmentar les seues flotes de vehicles o iniciar la seua activitat a l'illa de Formentera durant el període de regulació de formentera.eco, que aquest estiu va del 15 de juny al 15 de setembre.

Una empresa de lloguer de vehicles amb autorització per llogar únicament turismes ha sol·licitat incrementar la seua flota amb 200 turismes i incorporar 1.000 motos.

Una nova empresa ha sol·licitat iniciar la seua activitat per al lloguer de motos.

Una tercera empresa, que lloga vehicles a Eivissa, ha sol·licitat autoritzacions perquè aquests puguin accedir a Formentera.

"En aplicació de la normativa de formentera.eco, totes les empreses de lloguer de vehicles amb autorització per aquest estiu han de disminuir la seua flota en un 12 %, respecte al 2019, tal com s'ha comunicat durant aquest mes a les empreses del sector", segons ha explicat el conseller de Mobilitat, Rafael González. "Així mateix, la regulació tampoc permet que noves empreses de lloguer iniciïn la seua activitat, ni que vehicles de lloguer de fora de l'illa puguin accedir a Formentera durant el període de regulació", ha afegit el conseller.

A més, l'àrea de Mobilitat també ha comunicat a una empresa de vehicles de transport amb conductor (VTC) que tampoc poden operar durant el període de regulació. El Consell recorda que del 15 de juny al 15 de setembre els 49 taxis (25 ordinaris i 24 estacionals) seran els que disposin d'autorització per transportar passatgers amb vehicles tipus turisme.


25 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ampliació del servei de transport públic d'autobusos de Formentera

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Mobilitat, informa que a partir de demà dijous 14 d'abril el servei de transport públic d'autobusos s'incrementa a tots els dies de la setmana. La línia 1 circular (que connecta el port de la Savina amb la zona de platges del Parc Natural, i amb es Pujols, Sant Ferran i Sant Francesc) i la línia 2 (que connecta el port de la Savina amb Sant Francesc, Sant Ferran, es Caló i la Mola) oferiran serveis diariament entre les 8 h i les 20 o 21 h.

Així mateix, des de l'àrea de Mobilitat s'ha recordat que des del passat mes de juny el servei d'autobusos és gratuït per als menors d'edat i per a persones amb discapacitat o dependents i els seus acompanyants.

13 d'abril de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 transport gratuit CAT

Més articles...

Pàgina 6 de 36

6

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica