• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques S'inicia el primer curs de Guia Turístic que es realitza a Formentera

S'inicia el primer curs de Guia Turístic que es realitza a Formentera

foto 2023v curs guia turisticEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que aquesta setmana ha començat el curs de Formació per al sector turístic al qual s'han inscrits 27 persones. Amb aquest curs es prepararan per presentar-se a les proves per obtenir el títol de Guia Turístic de les Illes Balears. Aquesta és la primera vegada que el curs es fa a Formentera i s'ha adaptat també per a participants que no estan interessades en obtenir el títol, sinó que vulguin millorar el seu coneixement general de Formentera per així poder millorar l'atenció als visitants.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha mostrat la seua satisfacció perquè "per primera vegada podem oferir aquesta formació adaptada a Formentera i així aconseguir tenir guies a la nostra illa, que oferiran una atenció de qualitat als visitants i obtindra una sortida professionals".

D'altra banda, cal destacar que els empresaris o treballadors també poden realitzar un mòdul de coneixenent general pel que rebran del Consell un certificat que serà beneficiós per demanar ajudes, realitzar promocions a través de la web de turisme o per contractar-los en accions promocionals, a més dels beneficis que suposa la formació i el coneixement dels treballadors del sector turístic per a la qualitat del servei als nostre visitants.  Aquest curs es realitza al llarg del mes de maig en horari de tarda i es pot realitzar de manera presencial o en línia.

Les proves per l'obtenció de Guia Oficial de les Illes Balears es realitzaran el 30 de maig, 21 persones s'han presentat a la convocatòria.


5 de maig de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)