• Català
  • Castellano
  • English
Areas Urbanism & territory, Tourism and Economic activities Tourism planning and Economic activities El Formentera Film Festival se celebra entre el 16 i el 20 de maig amb 45 curtmetratges en competició per veure sota les estrelles de l'illa

El Formentera Film Festival se celebra entre el 16 i el 20 de maig amb 45 curtmetratges en competició per veure sota les estrelles de l'illa

foto 2023iv presentacio fffEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, de l'àrea de Joventut i de l'àrea de Turisme, informa que el Formentera Film Festival 2023 se celebra entre el dimarts 16 i el dissabte 20 maig. Seran 5 dies de projeccions i activitats gratuïtes adreçades a tots els públics, amb 45 curtmetratges en competició. Així ho han explicat avui en la presentació del cartell d'aquesta vuitena edició que ha estat il·lustrat per Ricardo Cavolo.

Les projeccions tindran lloc a partir de les 20.30 h, el 16 de maig al Casal de Joves i a la Sala de Cultura (Cinema), del 17 al 20 a la plaça de Sant Francesc (en cas de pluja a Sala de Cultura - Cinema), la darrera nit, el dissabte 20, també es farà la gala de entrega dels premis i hi haurà actuació de dj SET i DJ Lost Angeles. A més, el dijous 18 i divendres 19 hi haurà la projecció de la secció oficial infantil al Centre Antoni Tur "Gabrielet" a partir de les 20.30 h. Durant els dies del festival també es faran projeccions a la Residència, al Centre de Dia, a les escoles i a l'institut de l'illa.

Formentera Film aconsegueix seguir amb una edició totalment presencial i sempre més connectada amb el territori. "Això per a nosaltres és molt important, Formentera és el motiu pel qual existeix el festival, un festival destinat principalment als residents de l'illa, a joves, infants, majors i turistes que visiten la nostra illa fora de la temporada d'estiu. Estem treballant també en col·laboració amb l'associació DiverGent per fer del FF un festival sempre més inclusiu" segons han comentat els directors del FF Monica Timperi, Silvio Bandinelli, Viviana Carlet, Carlo Migotto.

La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha destacat que amb aquest certamen, que se celebra cada dos anys, aconseguim oferir un valor afegit als visitants que venen fora de temporada perquè puguin gaudir d'un festival únic, i fer-lo si el temps acompanya en un marc incomparable, sota el cel de Formentera. Per la seua banda, la consellera de Cultura i Joventut, Vanessa Parellada, ha convidat a tota la població de l'illa a gaudir d'aquesta oferta cultural gratuïta que també arriba especialment als infants i joves de Formentera.

Exposició
El 17 de maig, a les 18.30 h al sala d'exposicions del Centre Antoni Tur "Gabrielet" s'inaugurarà la FFart_EXPO. Una exposició de les obres dels vuit artistes que han realitzat els premis que es donaran als curtmetratges guanyadors: Álvaro Mendoza, Enric Majoral, Fran Lucas Simón, Lorenzo Pepe, Raquel Caramazana Bocanegra, Simona Colzi, Sol Courreges Boné, Pamela Spits.

Formentera Film el 25 d'abril ha començat la seva activitat amb el taller impartit per Pilar Aldea FEIM UN CURT dirigit als Joves de 12 a 18 anys en col·laboració amb el Casal de Joves el curt realitzat es projectarà el 16 de maig al Casal de Joves. El festival comptarà amb secció infantil, secció juvenil, una secció per públic més adult amb temàtica sexual (La Boca eròtica), la secció oficial i curtmetratges ExtraFest i ExtraFest secció joves. Els directors, actors i professionals assistiran a les projeccions per iniciar debats, destaca la presència de l'actriu Lola Dueñas, madrina del festival.

Podreu trobar tota la programació al web del festival, aquí.

27 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv FFF

balearsculturaltour

autoavaluacio_establiments_turistics_esp

Find us at:
plaça de la Constitució, 1
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 12 10
turisme@formentera.es

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)