• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Presentació del poemari "Crits de mar", de Iolanda Bonet

Presentació del poemari "Crits de mar", de Iolanda Bonet

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que aquest dijous 27 d'abril, ha programat la presentació del poemari Crits de mar, de Iolanda Bonet, a les 19.30 h a la Biblioteca Marià Villangómez, a càrrec de l'autora i l'editor Ramon Mayol.

El poemari és el volum número 36 de la col·lecció "Ones de poesia", que ja es va publicar en format digital el mes de gener de 2013 i que ara, deu anys més tard, s'ofereix també en versió impresa. En aquesta obra s'ajunten pensaments poètics sobre la mar, un element voluntàriament present en l'obra d'una escriptora nascuda a l'illa d'Eivissa. "Aquest mar unes vegades apareix en forma femenina i altres en el seu vessant masculí, únicament per raons de mètrica; "En el buit", en canvi, són percepcions properes a la mort i a la vellesa, sempre tan difícils de tractar, mentre en "Isolats" es planteja la soledat forçada per les circumstàncies", explica Bonet.

Segons exposa Ramon Mayol, l'editor, "Iolanda Bonet és una persona que escriu amb llibertat, la seva poesia s'esdevé a intervals que no permeten la represa de l'alè, una expectativa del que no arriba, reclama un lloc simbòlic allí on tan sols hi ha esperança i dubte totalment humans".

25 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv bonet

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera