• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Formentera realitza la segona ruta de presentacions nacionals i altres accions promocionals

Formentera realitza la segona ruta de presentacions nacionals i altres accions promocionals

foto 2023iv promo turisme AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Turisme, informa que durant la setmana passada es va realitzar la segona ruta de presentacions nacionals a Màlaga, Valladolid i València. Cal destacar que abans de la Setmana Santa també es varen fer presentacions a Barcelona, Madrid i Bilbao.

"Aquestes ciutats formen part dels principals mercats emissors cap a Formentera i que tenen facilitat de connexió per arribar en temporada baixa, per això hi potenciam la nostra presència", segons ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer. Les presentacions varen ser de petit format davant la premsa especialitzada en viatges de cada ciutat i també les principals capçaleres de comunicació.

En aquestes trobades es promocionen les activitats esportives i culturals que s'organitzen abans i després de la temporada. També s'hi destaquen el patrimoni de l'illa, les rutes verdes, les rutes ornitològiques i la gastronomia. Paral·lelament, aquests dies Formentera realitza també accions promocionals Londres, a Amsterdam i a Toulouse.


18 d'abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)