• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça El vídeo de la campanya 'De Formentera amb molt de gust' mostra feines tradicionals i processos d'elaboració de producte local

El vídeo de la campanya 'De Formentera amb molt de gust' mostra feines tradicionals i processos d'elaboració de producte local

foto 2023iv molt de gust AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Medi Rural, ha editat un vídeo per a la campanya "De Formentera amb molt de gust" que té com a objectiu distingir, fomentar i promocionar la venda de producte local.

El conseller del ram, Josep Marí, ha explicat que "en la gravació es mostren feines tradicionals com ara la pesca, l'agricultura o la ramaderia, i els processos d'elaboració de productes, que formen part de la campanya per valorar el nostre producte local".

L'objectiu és donar visibilitat i reconèixer els productes de proximitat procedents del camp de Formentera, de la mar o del ramat de l'illa, així com d'altres transformats a Formentera, com ara la farina de xeixa, la sobrassada, la mel o el vi.

Abans de la temporada de 2022 es va posar en marxa la campanya "De Formentera amb molt de gust" que aglutina il·lustracions de diversos productes de proximitat amb un disseny atractiu i que distingeix tant les parades dels productors, com els comerços dels distribuïdors, perquè així tant els residents com els visitants reconeguin i valorin el producte local de Formentera.

Enguany, abans de la temporada de 2023 s'ha reactivat la campanya. Des de l'àrea de Turisme també se'n farà difusió perquè arribi als visitants. Així mateix, al web de Turisme es pot trobar el mapa Formentera Slow Food, que localitza els productors i distribuïdors de productes de quilòmetre zero que hi ha a l'illa. Aquest mapa serveix per localitzar establiments on es ven el producte de Formentera.

3 de abril de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iv molt de gust

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1