• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Presentació del llibre "Pau. El valor de la vida als nostres dies"

Presentació del llibre "Pau. El valor de la vida als nostres dies"

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim divendres 10 de març, ha programat la presentació del llibre Pau. El valor de la vida als nostres dies, que tendrà lloc a la Biblioteca Marià Villangómez a les 19.30 h, a càrrec de l'autor, Jordi Armadans.

Jordi Armadans Gil és un dels experts en conflictes internacionals i activistes per la pau més respectats del nostre país. És politòleg i periodista, analista i formador en qüestions de conflictes, pau i seguretat. Ha treballat de director a la Fundació per la Pau i ha estat vinculat a diverses ONG, campanyes i moviments socials a favor de la cultura de pau, els drets humans, la solidaritat i la justícia global.

El seu primer llibre, articulat d'una forma breu i lúcida, està carregat de les dades més recents a partir de les quals l'autor fa una lectura crítica i actual de l'estat de conflicte global al món, i ens urgeix a respondre amb coherència i responsabilitat per tornar a posar la vida de les persones al centre de les nostres prioritats. Segons explica l'autor, "sobre el paper, la pau, la justícia i els drets humans són valors indiscutibles de les societats democràtiques, però vivim en un món sacsejat per múltiples formes de violència: guerres, militarisme, fam, pobresa, masclisme, racisme, abús de poder, cursa armamentística, emergència climàtica... Quina lògica tergiversada porta els nostres líders a fer bandera d'una voluntat de millorar la societat, quan al mateix temps permeten (quan no directament activen) mecanismes de mort i misèria?". Aquestes són algunes de les qüestions que es tractaran de resoldre i debatre en la presentació.

4 de març de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023iii armadans

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera