• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Presentació de les activitats del mes de febrer al Casal de Joves

Presentació de les activitats del mes de febrer al Casal de Joves

foto 2023ii cdjEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa de les activitats organitzades al Casal de Joves durant el mes de febrer. La consellera de l'àrea, Vanessa Parellada, ha explicat que, com cada mes, els joves amb el suport del personal del Casal "han creat un programa adaptat als gustos dels usuaris, amb propostes que tenen en compte els jocs clàssics i creatius, però sense deixar de banda propostes més actuals així com una de les seues preferides, que és l'excursió als Karts d'Eivissa".

Les propostes s'inicien avui amb la projecció d'una pel·lícula i la tarda de sofà i crispetes, que també es farà el dimecres 22 de febrer. Aquest divendres 3 es realitzarà un taller de bitlles amb material reutilitzat, un joc clàssic universal que agrada molt als joves. I el dissabte 4 hi haurà karaoke individual i grupal perquè cantin les cançons que més els agraden.

El pròxim dimecres 8, i tenint en compte que aquest mes se celebra el Carnaval, es farà un taller de màscares. El divendres 10 els joves del Casal elaboraran arròs amb llet, una recepta clàssica. El dissabte 11 serà temps de connectar-se a la Wii Sport, per gaudir dels esports virtuals en parella i grup.

Les activitats continuen el dimecres 15, amb ball lliure, jocs d'autoexpressió i moviment al ritme de la música. El dijous 16, amb la proposta Dance al Casal es crearà una coreografia grupal. El dissabte 18 es farà una proposta de tatuatges temporals. El divendres 24 jugaran al Memory familiar i jocs de cartes amb personatges del Casal i del nostre entorn.

Karts d'Eivissa
Finalment, el dissabte 25 es farà una de les activitats més esperades pels joves: l'excursió als Karts d'Eivissa. Per a aquesta darrera proposta cal fer inscripció prèvia. L'activitat és gratuïta per a tots els socis del Casal.

Cal recordar que totes les activitats són dinamitzades per l'equip del Casal. L'equipament roman obert de dimarts a dissabte de 16 h a 22 h. Podeu obtenir més informació sobre les activitats presencialment o bé escrivint al casal@conselldeformentera.cat o telefonant al 971 323 493.


1 de febrer de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2023ii cdj

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01