• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Ambient Comencen les VIII Jornades de Medi Ambient a Formentera

Comencen les VIII Jornades de Medi Ambient a Formentera

foto 2023i jornades MA bLa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, ha obert aquest matí les VIII Jornades de Medi Ambient, que es fan avui i demà al Centre Antoni Tur "Gabrielet" i que estan organitzades per la Universitat de les Illes Balears i la Societat d'Història Natural de les Balears.

Ana Juan ha donat la benvinguda als assistents i els ha felicitat perquè per primera vegada Formentera acull aquestes jornades. "Els treballs d'investigació i recerca que es presenten en les jornades mostren l'interès i la inquietud dels professionals per la protecció del medi ambient i el futur de les nostres illes, i a Formentera, com a territori sensible que és, segur que podem aprofitar moltes de les qüestions que es plantegin a les jornades", ha assenyalat.

Les jornades es porten a terme dilluns i dimarts i tenen l'objectiu d'oferir un espai en el qual investigadors i naturalistes de diferents àmbits donin a conèixer les investigacions i línies de treball que tenen com a denominador comú les Illes Balears i, de manera especial, les illes d'Eivissa i Formentera.

23 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges cat baix