• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació El Consell promou educació afectivosexual per als alumnes de primària i de l'IES de Formentera

El Consell promou educació afectivosexual per als alumnes de primària i de l'IES de Formentera

foto 2023i afectiu sexual AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Benestar Social, informa que durant el primer trimestre de l'actual curs escolar els alumnes de primària del CEIP Mestre Lluís Andreu, el CEIP El Pilar i el CEIP Sant Ferran de ses Roques, han rebut formació relacionada en la salut afectivosexual.

En concret, la sexòloga i educadora social, Teresa Ramos ha impartit dos sessions de dos hores cadascuna sobre aquest tema. Durant el segon trimestre rebran aquesta formació els alumnes de l'IES Marc Ferrer.

L'objectiu d'aquest taller, segons ha explicat el conseller de l'àrea, Rafael Ramírez, és "informar i formar els joves sobre el desenvolupament dels canvis biològics, psicològics i socials durant l'etapa de pubertat i adolescència". El propòsit és aclarir mites i creences erronis, així com desfer prejudicis sobre afectivitat i sexualitat en totes les seues manifestacions, segons ha afegit el conseller Rafael Ramírez.

A les sessions l'experta els ha donat eines teoricopràctiques perquè puguin gaudir del dret a la salut afectivosexual que està recollit per l'OMS (Organització Mundial de la Salut) per construir una societat més igualitària i sense discriminacions. El mateix taller que han fet per als pares i mares de les escoles, tindrà lloc el pròxim 1 de febrer a les 18h a l'IES Marc Ferrer per als pares i mares d'aquest centre. En aquesta formació cas se'ls dona estratègies per comunicar-se amb els seus fills i se'ls proporcionen coneixements perquè puguin acompanyar-los en aquest procés de creixement.


16 de gener de 2023
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1