• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Acción Social Patrimonio El Consell de Formentera torna a impulsar el programa de voluntariat lingüístic 'Parlam?'

El Consell de Formentera torna a impulsar el programa de voluntariat lingüístic 'Parlam?'

El Consell de Formentera, a través del Servei d'Assessorament Lingüístic, informa que ha engegat novament el programa de voluntariat lingüístic "Parlam?", que consisteix a posar en contacte persones que volen compartir el seu català amb persones que el volen aprendre millor, agafar confiança o simplement practicar-lo.

Tant si es vol ser voluntari com usuari del programa, tan sols és necessari ser major d'edat, tenir una hora disponible a la setmana i comprometre's a quedar un mínim de cinc vegades. La primera trobada lingüística sempre es concerta a través del Servei d'Assessorament Lingüístic, i es realitza, després del primer contacte, en un bar de l'illa. De fet, la consumició d'aquesta primera trobada va a càrrec del SAL.

La consellera de Política Lingüística, Raquel Guasch, ha assenyalat que "amb aquesta iniciativa cream nous espais de conversa on els aprenents poden fer servir el català amb més confiança".

Per inscriure-s'hi, els interessats han d'enviar un correu electrònic a sal@conselldeformentera.cat i, a continuació, es concertarà la primera trobada amb la parella lingüística en funció de la disponibilitat horària.


24 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi voluntariat

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera