• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Obertes les inscripcions del curs de ceràmica de l'any 2023

Obertes les inscripcions del curs de ceràmica de l'any 2023

El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Comerç, organitza aquest hivern el curs de ceràmica per a adults 2023 que es desenvoluparà durant els mesos de gener, febrer i març al centre Antoni Tur 'Gabrielet'. Els interessats ja es poden inscriure des d'avui i fins al 23 de desembre a través de l'Oficina Virtual d'Atenció Ciutadana (OVAC) o de manera presencial a l'OAC.

La presidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha assenyalat que amb aquesta oferta "es vol donar resposta a les persones que vulguin continuar els cursos de ceràmica, així com adquirir nous coneixements en les diferents maneres de fer ceràmica". Ana Juan ha destacat que "des de l'administració continuam impulsant aquest tipus d'ofertes formatives a l'hivern adreçades als residents de l'illa".

El curs té places limitades i es podrà realitzar en horaris de matí i tarda. El preu és de 270 euros, amb un descompte del 30 % per a joves de menys de 25 anys, jubilats i persones amb discapacitat.

23 de novembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022xi ceramica

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)