• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Medi Rural, Ramaderia, Pesca i Caça Reunió amb la Unió de Cooperatives Agràries de Balears

Reunió amb la Unió de Cooperatives Agràries de Balears

foto 2022x agraria ALa presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, i el conseller de Medi Rural, Josep Marí, s'han reunit amb la presidenta de la Unió de Cooperatives Agràries de Balears (UCABAL), Jerònima Bonafé, i la directora gerent, Xisca Parets. A la trobada també han assistit membres del Consell Rector representants de totes les illes, entre els quals hi ha el president de la Cooperativa del Camp de Formentera, Marcos Ribas.

La presidenta ha agraït als assistents que hagin vengut a Formentera a fer un consell rector de totes les Illes Balears, una trobada que es va celebrar ahir al vespre i en la qual es va posar en comú la situació del sector i les expectatives de futur.

Per la seua part, el conseller de Medi Rural s'ha compromès a "ajudar el sector primari per fer front a la gran pujada de preus de les matèries primeres amb què treballen, i facilitar la creació de les infraestructures agràries necessàries". En aquest sentit, el conseller ha recordat que hi ha un acord de ple per modificar el PTI per facilitar la construcció d'aquest tipus d'infraestructures.

25 d'octubre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ministerio_agricultura_1

agricultura_governbalear_1

sigpac_1

aforavila_1

covib_1

permacultura_1