• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura 'Retorn al sentir', exposició col·lectiva al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' que combina art plàstic, audiovisual, música i dansa

'Retorn al sentir', exposició col·lectiva al Centre Antoni Tur 'Gabrielet' que combina art plàstic, audiovisual, música i dansa

El Centre Antoni Tur "Gabrielet" acull des del pròxim dimarts 27 de setembre la mostra col·lectiva "Retorn al sentir", una trobada d'artistes amb la idea de sentir una mateixa energia. Les artistes participants són Anna Ametller, Paz Aguado, Natalia Lisinicchia, Irene Pons i Natalia Vik, Fabiana Schulz i Silvina Taffuri.

L'exposició s'inaugura el dia 27 a les 19 hores i consisteix en un conjunt de peces de diferents tècniques plàstiques, audiovisuals, música, dansa, amb la participació del taller de moviment de Valeria del Vecchio i Pimpi. El tema de les obres és "el retorn al sentir, l'arrelament al cos, a la sensorialitat o la sensualitat; el retorn a l'energia yin que tots tenim i que molt sovent està bloquejada", segon es destaca en la memòria.

La mostra romandrà oberta fins al 6 d'octubre i l'horari de visita serà d'11 a 14 hores i de 18 a 21.30 hores de dilluns a dissabte.

23 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cartell 2022 retorn al sentir

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera