• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports Nàutica i tallers mediambientals per als estudiants de Formentera dins del programa 'Posam valors a l'esport'

Nàutica i tallers mediambientals per als estudiants de Formentera dins del programa 'Posam valors a l'esport'

foto 2022ix posam valors esport AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que durant aquesta setmana s'està portant a terme activitats nàutiques i tallers mediambientals per als escolars de Formentera al Centre d'Esports Nàutics dins del programa 'Posam valors a l'esport’.

Les activitats varen començar la setmana passada, estan dirigides als estudiants de 4t de primària dels col·legis públics de Formentera i consisteixen en jornades de caiac i surf de vela i tallers mediambientals a càrrec de monitors de les entitats Cleanwave i White Sand Solutions.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha recordat que la programació "té com a objectiu promocionar els valors educatius i socials i conscienciar els estudiants que tenir cura de la natura és fonamental per al nostre futur".

foto 2022ix posam valors esport D

Dins d'aquest programa, l'any passat es va llançar la campanya 'L'esport ens fa iguals', que va celebrar més de cinquanta tallers a les escoles i l'institut de l'illa i que va arribar a més de mil dos-cents escolars de l'illa. La campanya també va comptar amb material gràfic i audiovisual. "Continuam treballant en aquesta línia de transmetre valors a través de l'esport, com ara la igualtat, la resolució de conflictes, la frustració o la motivació, i aquest hivern comptarem amb noves propostes", ha assenyalat la consellera Paula Ferrer.

foto 2022ix posam valors esport E

'Posam valors a l'esport' està cofinançat entre el Govern balear (11.726,08 euros) i el Consell de Formentera (5.000 euros) i té com a objectiu l'organització d'activitats i accions de difusió, formació i sensibilització envers els valors i les actituds positives a l'esport.

21 de setembre de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo