• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Actuacions de la Policia Local durant el cap de setmana i aquesta matinada

Actuacions de la Policia Local durant el cap de setmana i aquesta matinada

foto 2022vii festa illegalLa Policia Local de Formentera informa que el passat 22 de juliol, entorn de les dues de la matinada, es va detenir una persona per un suposat delicte contra la salut pública. El detingut va ser sorprès in fraganti per la patrulla mentre venia un tros d'haixix a la localitat des Pujols. Al detingut se li va intervenir tres trossos més d'haixix i gairebé tres-cents euros de diner en efectiu.

D'altra banda, també el passat 22 de juliol, devers les tres de la matinada es va detenir una persona acusada d'un presumpte delicte de danys en mobiliari. Els primers indicis apunten que el detingut anava amb una cadena de ferro colpejant i destrossant vehicles i alguns establiments a la població de Sant Francesc.

També varen ser denunciades dues persones, el passat 23 de juliol as Pujols, per conduir sota els efectes de l'alcohol. En aquest cas, els agents varen realitzar les corresponents diligències per la presumpta comissió d'un delicte contra la seguretat viària.

Tots els detinguts van ser lliurats a la Guàrdia Civil de Formentera perquè es continuessin les diligències d'indagació i recerca oportunes.

Finalment, aquesta matinada, cap a les quatre de la matinada a la zona des Cavall d'en Borràs, s'ha procedit a desallotjar la platja on hi havia organitzada una festa. En aquest cas, s'han intervingut els equips de música i el generador utilitzats i s'ha denunciat a dues persones com a organitzadora d'una festa il·legal en una zona natural protegida.

Aquestes actes es remetran a la Conselleria de Medi Ambient del Consell i a la Conselleria de Medi Ambient del Govern balear encarregades de gestionar les actes de denúncia.


26 de juliol de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera