• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Infraestructures i serveis Renovació d'elements de joc i feines de reparació en tres parcs infantils de Formentera

Renovació d'elements de joc i feines de reparació en tres parcs infantils de Formentera

foto 2022 renovacio parcs BEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Serveis Insulars, ha finalitzat les feines de renovació del parc infantil de la plaça de les Illes Pitiüses de la Savina, ha instal·lat un nou element de joc al parc al costat de l'escoleta de sa Miranda i ha fet feines de reparació al parc de ses Bardetes.

La consellera de Serveis Insulars, Paula Ferrer, ha destacat que "s'estan fent feines de millora de manera permanent" als parcs infantils de l'illa, i que "els nous elements de jocs al parc Illes Pitiüses formen part de la renovació de tot el conjunt que s'està portant a terme els darrers dos anys, afegint, a més, nous jocs més interactius per als infants".

Al parc de les Illes Pitiüses s'ha substituït el cautxú i s'han instal·lat nous elements de jocs. En concret, una estructura de tres torres, dos ponts penjants, dos tobogans, dues escales d'accés, i una estructura de tres torres sense sostre, dos ponts penjats, dos tobogans, dues escales d'accés, un panell musical i un gronxador de triple seient. També s'ha condicionat el muret exterior. D'altra banda, al parc al costat de l'escoleta s'ha instal·lat un element de joc giratori amb quatre cordes d'escalada, que es podrà fer servir els pròxims dies.


20 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
C. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
infraestructures@conselldeformentera.cat

twitter

 

facebook

boto INSTAGRAM

boto YOUTUBE