• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Reobert el trànsit de la carretera des Ca Marí

Reobert el trànsit de la carretera des Ca Marí

foto 2022 ca mari obres AEl Consell de Formentera informa que avui s'ha reobert el trànsit a la carretera des Ca Marí en els dos sentits de la circulació. En els últims dies, s'ha reasfaltat el tram de carretera afectat per les obres del tercer cable que executa Red Eléctrica de España.

Tot i això, aquest estiu al marge dret de carretera, sentit es Ca Marí, hi ha una canonada d'aigua potable provisional, aquest fet implicarà un estretament a la carretera, que estarà senyalitzat i que farà que la velocitat es vegi limitada.

Recordam que les obres del tercer cable no estan finalitzades i es reiniciaran després de la temporada turística. Aquestes obres connectaran la subestació de Torrent a Eivissa amb la des Ca Marí a Formentera, inclouen el desplegament de dos enllaços de 132 quilovolts (kV) i permetrà cobrir la demanda de Formentera de manera segura i estable, segons expliquen des de REE. La infraestructura té un pressupost de 96 milions d’euros.

Camí des Simonets

D’altra banda, en els pròxims dies el Consell de Formentera revisarà l'estat en el qual ha quedat el camí des Simonets i la resta de vies alternatives utilitzades en els últims mesos per accedir as Ca Marí i es procedirà a la seua reparació.

Per últim, des del Consell de Formentera es vol demanar disculpes als veïns de la zona per les molèsties ocasionades per aquesta obra tan important per la nostra illa.

17 de maig de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1