• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Participació ciutadana Les associacions de Formentera hauran de triar entre 20 projectes presentats als pressupostos participatius de 2022

Les associacions de Formentera hauran de triar entre 20 projectes presentats als pressupostos participatius de 2022

foto 2022 pressu parti BAhir a les 19.30 hores es va celebrar la segona sessió dels pressupostos participatius 2022 amb la relació dels projectes presentats. En total, es varen explicar trenta-cinc projectes, tretze dels quals es varen presentar al 2022 i vint-i-dos es varen recuperar dels que havien quedat aturats al 2020, a causa de la COVID. Del total dels trenta-cinc projectes, quatre del 2022 i onze del 2020 no es varen incloure per ser votats perquè, o bé ja s'estan executant per altres vies o no són viables per aquest tipus de pressupost. Així, finalment, les associacions hauran de triar entre vint propostes.

La presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, va agrair "l'àmplia participació de totes les associacions que han presentat projectes" i, finalment, va animar que comparteixin "les propostes amb els seus associats i votin les que s'ajustin més a les seues preferències".

El Consell de Formentera ha reservat una partida de 325.000 € per dur endavant els projectes que les associacions millor valorin. La consellera de Participació Ciutadana, Vanessa Parellada, ha destacat que en la seua majoria "els projectes tenen a veure amb temes de sostenibilitat, joventut, esports o salut que demostren que les associacions de Formentera miren per al bé del conjunt de la societat". Les associacions tenen dues setmanes per fer les votacions, iniciades a partir d'avui que es penjarà al web el formulari que han d'omplir i entregar a l'OAC o a l'OVAC.

El termini de votació finalitza el dia 26 d'abril de 2022. Els resultats de les votacions es presentaran a la darrera sessió dels Pressupostos Participatius de 2022 que se celebrarà els dies següents.


13 d'abril de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:
Carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, 2
07860 Sant Francesc
Tel. 971.32.10.87
participacio@conselldeformentera.cat

Wifi  Formentera

Ràdio Illa

Revista Formentera més propera

ministerio_igualdad_1

institut_balear_dona_1

participacio_govern_1