• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports El Consell convoca ajuts per als esportistes individuals destacats pels seus mèrits esportius durant l'any 2021

El Consell convoca ajuts per als esportistes individuals destacats pels seus mèrits esportius durant l'any 2021

El Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Esports, informa que avui s'ha publicat al BOIB l'aprovació de les bases reguladores per a l'atorgament d'ajuts per a esportistes individuals formenterers o residents a l'illa destacats pels seus mèrits esportius durant l'any 2021. Els esportistes interessats poden presentar les sol·licituds a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) o a l'Oficina Virtual (OVAC) fins al pròxim 11 de març.

Convocatòria de 25.000 euros

La partida total de la convocatòria ascendeix a 25.000 euros i l'import màxim per esportista individual serà de 5.000 €. Per la concessió d'ajuts i determinació del seu import, es tendrà en compte el currículum que acrediti la participació en activitats o competicions federades des de l'1 de gener 2021 al 31 de desembre de 2021, així com la programació o projectes que acrediti per tot 2022. Únicament es tindran en compte les modalitats esportives individuals i les modalitats col·lectives d'un esport individual.

La consellera d'Esports, Paula Ferrer, ha assenyalat que "amb aquesta subvenció es dona suport a la participació dels considerats esportistes destacats per les seves actuacions en l'àmbit autonòmic, nacional i internacional". La consellera ha destacat que "calia regular aquests ajuts per compensar d'alguna manera l'esforç econòmic i personal que fan els nostres esportistes".

24 de febrer de 2022
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo