• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Formentera passa a nivell II d'alerta sanitària

Formentera passa a nivell II d'alerta sanitària

foto 2021 nivell 2El Consell de Formentera informa que Formentera passa a nivell II d'alerta sanitària a partir d'avui després de la seva publicació en el BOIB. A data d'ahir, la incidència acumulada a la nostra illa a set dies és de 92 casos per cada 100.000 habitants i de 134 casos per cada 100.000 habitants a 14 dies. La taxa de positivitat és de 15,52 %. Pel que fa a la mitjana balear, la incidència acumulada a set dies és de 346 per cada 100.000 habitants i la taxa de positivitat és del 12,35 %. A més, avui s'han confirmat set nous casos a Formentera on hi ha un total de 23 persones positives, 22 reben seguiment domiciliari i una roman ingressada a la UCI de Can Misses.

Així ho han traslladat avui a la reunió entre la presidenta del Govern balear, Francina Armengol, la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, la resta de presidents dels consells de les illes, el batle de Palma i representants de la FELIB.

Amb aquest canvi de nivell, hi ha noves recomanacions per a les reunions socials i familiars d'aquests dies, segons ha explicat la presidenta Ana Juan. Es recomana "que a les celebracions no assisteixen persones no vacunades i que en les trobades on es consumeixi menjar i beure les persones portin el major temps possible mascareta FPP2", ha afegit.

Certificat covid

D'altra banda, la petició del certificat covid segueix en vigor per accedir a bars i cafeteries i a altres de celebracions amb capacitat interior superior a 50 persones.

Donada la nova situació de pujada de la incidència de la covid a l'illa i a les portes de les celebracions de Nadal la presidenta ha assenyalat que "cal seguir sent molt responsables, ja que ens trobam en una tendència a l'alça del nombre de contagis, hem de ser més prudents que mai". A més, Ana Juan ha tornat a incidir en la necessitat de la vacunació, i ha destacat que "els experts assenyalen que la tercera dosi s'està demostrant efectiva contra la variant òmicron, per la qual cosa recomanam la seva inoculació".


23 de desembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1