• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Formentera acull el segon congrés “Vívete. Vides que inspiren vides” adreçat al jovent de l’illa

Formentera acull el segon congrés “Vívete. Vides que inspiren vides” adreçat al jovent de l’illa

foto 2021 vivete AEl Consell de Formentera, a través de l'àrea de Joventut, informa que avui divendres 19 de novembre se celebra a Formentera el II congrés "Vívete. Vides que inspiren vides" adreçat als estudiants de l'IES Marc Ferrer i que reuneix els atletes paralímpics Enhamed Enhamed, Diego Ballesteros i el regatista formenterer Sergi Escandell.

La consellera de Joventut Vanessa Parellada ha explicat que "des de la institució es dóna suport a aquest esdeveniment per acostar al jovent de l'illa històries de superació que ens inspiren i ens transformen a totes i tots". Aquest és el segon congrés que es fa a només Formentera i el primer de manera presencial, tot i que Formentera havia participat junt amb Eivissa en dues edicions anteriors.

Ponents

Vívete compta enguany amb la participació de l'esportista paralímpic i que va rebre la Real Medalla d'Or al Mèrit Esportiu, Enhamed Enhamed; la història de superació de l'esportista Diego Ballesteros, que va recórrer amb bicicleta d'Espanya a la Xina en 2008 i va escriure el llibre "12.822 km de Zaragoza a Pekin en bicicleta". En un dels seus següents reptes, un atropellament el va deixar en cadira de rodes i des de llavors ha continuat realitzant diferents reptes esportius amb l'objectiu de ser paralímpic; finalment Mateo Sanz no ha pogut assistir però sí el seu company, el també regatista Sergi Escandell que ha aconseguit el títol de campió d’Espanya de Windsurf, entre d’altres trofeus.

Durant aquest matí els estudiants han pogut escoltar aquestes meravelloses històries de vida i de superació així com conversar amb els ponents. Aquesta edició ha estat presentada per la periodista i presentadora Maria Roig, la qual ha articulat les conferències i el debat amb l'objectiu de posar en valor les històries de vida d'aquestes persones i dur a terme un congrés participatiu entre joves i ponents.

L'esdeveniment està finançat pel Consell Insular de Formentera i a més compta amb el suport del Govern balear, Apartamentos El Puerto i Baleària.

Vívete

Els congressos de Vívete varen néixer el 2017 amb la voluntat de promoure els valors humans, l'empoderament i eines que ajudin els joves a un desenvolupament personal i conscient de la mà de persones de rellevància en aquest camp.


19 de novembre de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01