• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Joventut Presentació de la programació del Casal de Joves del mes de setembre

Presentació de la programació del Casal de Joves del mes de setembre

cartell 2021 casal de jovesEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa de les activitats programades al Casal de Joves per a aquest mes de setembre. El dimecres dia 1 a les 17.00 h es realitzarà un taller de polseres amb els usuaris del Casal i el divendres 3 finalitzarà el curs de dibuix manga, una cita per joves interessats i interessades en el còmic japonès i la seva cultura i que anirà acompanyada de projeccions i jocs temàtics. La darrera activitat d’aquesta setmana serà el dissabte 4 amb un torneig de tennis taula, que tendrà lloc al mateix Casal de Joves.

Formentera Guitars per a joves
En el marc del Festival Formentera Guitars, el divendres dia 10 es farà una de les activitats més destacades del mes amb la realització d’un taller de percussió corporal, a càrrec del músic Toni Mengual. Per participar-hi, no es necessiten coneixements previs de música, només ganes de gaudir del ritme musical. Per a aquesta activitat cal realitzar inscripció prèvia.

La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, ha animat els i les joves de l’illa que encara no coneguin el Casal que el visitin una tarda i vegin les opcions d’oci que s'hi proposen, “una oferta amb continguts de conscienciació i pensament crític envers la realitat que els envolta, a la vegada que té en compte les peticions i gustos dels usuaris i usuàries”, segons Parellada.

El dimecres 15 es reprendran els tallers de cuina amb la celebració del Dia Internacional de la Xocolata, tot respectant les mesures covid-19. Els i les joves exploraran les possibilitats artístiques d’aquest ingredient que tant agrada, i crearan diferents estacions per a aprendre a jugar, menjar i crear.

El dissabte 18, al Casal s’hi podrà passar una tarda entretinguda amb els jocs de taula clàssics, que tendran un protagonista: el Mikado. D’altra banda, el divendres 24 es faran partides d’un famós videojoc de preguntes per fomentar el coneixement entre els participants. El dissabte 25 es farà una altra de les activitats preferides per a molts i moltes joves com és la sortida als Karts de Sant Antoni. Per a aquesta activitat també cal fer inscripció prèvia.

L’horari del Casal de Joves és de dimarts a dissabte de 16.00 a 22.00 h. Les inscripcions a les activitats es poden fer al correu casal@conselldeformentera.cat. Per a més informació, es pot telefonar o enviar un missatge de WhatsApp al 607 142 846.

31 d’agost del 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

ibj

art jove-01

carnet jove-01

injuve-01

uib-01