• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Serveis Generals Presidència Dos noves casetes de vigilància i atenció per als socorristes de Formentera

Dos noves casetes de vigilància i atenció per als socorristes de Formentera

foto 2021 casetes platgesEl Consell de Formentera, a través de l'àrea d'Interior, ha explicat que el Servei de Socorrisme ha adquirit dos noves casetes de vigilància i atenció. Les casetes han tengut un pressupost de 25.236,97 € IVA inclòs i tenen una torre de vigilància a la part superior i dos espais dividits a la part inferior, un dedicat al magatzem i vestidor dels treballadors, i un altre dedicat a la farmaciola per atendre els accidentats.

Servei de socorrisme
El servei de socorrisme a les platges de Formentera es dóna entre l’1 de maig i el 31 d’octubre i és un servei que presta el Consell de Formentera amb recursos propis. Des de demà 1 de maig, fins a l’1 de juny, hi ha 10 efectius més el coordinador vetllant per la seguretat a les platges de Formentera. A partir de l’1 de juny s’incorporen 12 socorristes més. Així fins al 30 setembre hi ha un total de 23 efectius. El mes d’octubre de nou es reduirà la plantilla a 10 efectius més el coordinador.

En temporada baixa, de l’1 de maig a l’1 de juny i de l’1 al 31 d’octubre les platges vigilades són ses Illetes, el Llevant i Arenals. En temporada alta de bany, és a dir juny, juliol, agost i setembre a més d’aquestes platges també es vigila la zona del Pas des Trucadors, el Tanga, es Pujols, Cala Saona i es Caló.

Platges adaptades i cardio-protegides
Recordem que les platges d’Arenals i es Pujols estan adaptades per realitzar el bany adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. El servei es presta de 12 a 17 hores, sols amb bandera verda. Als Arenals aquesta servei es presta des de l’1 de maig al 31 d’octubre i as Pujols de l’1 de juny al 30 de setembre.

11 d’agost de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Gabinet de Premsa

971 32 10 87 - Ext: 3181
premsa@conselldeformentera.cat

webturisme baix1

Ràdio Illa

Esport és més

rss_formentera_1