• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Clara Peya oferirà un concert el dia de Sant Jaume a Formentera

Clara Peya oferirà un concert el dia de Sant Jaume a Formentera

cartell 2021 clara peyaEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el pròxim diumenge 25 de juliol Clara Peya oferirà un concert únic del seu onzè disc Perifèria a Formentera emmarcat en els actes organitzats per Sant Jaume, Diada de Formentera.

Clara Peya, considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores de l’Estat, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per compondre i escriure cançons es diu que té una personalitat artística contagiosa i torrencial, en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del públic de manera hipnòtica.

Activista i lluitadora incansable va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social. Amb un impressionant currículum a l’esquena, musicalment Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social.

Graduada en piano clàssic a l’ESMUC (2007), va cursar estudis superiors de Jazz i Modern al Taller de Músics de Barcelona. Amb només 32 anys ja ha presentat vuit discs sota el seu nom on ha col·laborat amb músics de renom. Cal destacar també que és cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe “Les Impuxibles” i ha compost diverses músiques per espectacles de teatre i dansa.

El concert és gratuït i tendrà lloc el diumenge 25 de juliol, dia de Sant Jaume, a les 22.00 h al pati de sa Senieta. L’aforament és limitat. Cal fer reserva prèvia d’entrada a través de la web www.entradesformentera.cat.


15 de juliol 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera