• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Educació Inici de l’Escola d’Estiu 2021 amb la temàtica ‘Som artistes’

Inici de l’Escola d’Estiu 2021 amb la temàtica ‘Som artistes’

foto 2021 escola estiuEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Joventut, informa que el passat dijous 1 de juliol va començar l’Escola d’Estiu 2021 amb la temàtica “Som artistes”. En total 207 boixos i boixes d’entre 3 i 12 anys s’han inscrit a l’Escola d’Estiu que es desenvolupa als tres centres escolars de Sant Francesc, Sant Ferran i la Mola.

“Aquesta escola s’adreça als infants en edat escolar per donar una alternativa d’oci i educació als nens i nenes de l’illa a la vegada que ajudem a les famílies a què puguin conciliar la vida labora i familiar”, segons ha explicat la consellera de Joventut, Vanessa Parellada.

La consellera ha agraït a les famílies la confiança dipositada en aquest servei, sobretot tenint en compte que “per segon any consecutiu l’Escola d’Estiu es fa adaptant-se al protocol de seguretat sanitària derivada de la covid-19”. Així mateix, Parellada també ha agraït “a l’equip de professionals que du endavant les escoles, dos directores i vint-i-quatre monitors i monitores, la seva dedicació perquè l’escola s’adapti a les necessitats de tots els infants”.

Cal destacar que aquest any, igual que l’any passat, hi ha una subvenció especial per ajudar les famílies que hagin patit la crisi provocada per la covid-19 a sufragar les despeses. L’horari màxim de l’Escola d’Estiu és de 8 a 14.30 h i es perllongarà fins al 31 d’agost. Les activitats i organització estarà adaptada al protocol de seguretat sanitària.

5 de juliol de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Ens trobareu a:

Directora: Esperanza Suñer Torres
C. de Pius Tur Mayans, 14 · 07860
Sant Francesc · Formentera
tel. 971 32 34 15 · fax 971 32 25 83
escoleta@conselldeformentera.cat

ceib_1

educacio_govern_1

iepi_1

uib_1

uoc_1

uned_1