• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social Formentera reforça l’atenció a infants i adolescents en risc

Formentera reforça l’atenció a infants i adolescents en risc

cartell 2021 poster ANAR BEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, ha reforçat l’atenció a infants i adolescents en risc de l’illa mitjançant un conveni que ha signat amb la Fundació Anar, entitat que treballa en la promoció i defensa dels drets dels infants i adolescents en situació de risc i desemparament.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat que amb aquesta col·laboració “es reforça l’atenció als menors per part de l’administració, ja que la Fundació Anar aporta una eina molt útil i propera per als joves, 24 hores al dia 365 dies a l’any, que a més és confidencial i gratuïta i està atesa per professionals”. El conseller ha destacat que el servei de protecció de menors del Consell amplia d’aquesta manera “el seu radi d’acció, i mantindrà una col·laboració estreta, compartint també informació, amb una fundació, sense ànim de lucre, que fa més de 25 anys desenvolupant aquest servei a les Illes Balears”.

L’atenció d’aquesta fundació, es desenvolupa de manera telemàtica i compta amb diferents serveis que als infants i les seves famílies poden fer servir, com al Telèfon d’Ajuda a Nins i Adolescents 116111, al qual pot trucar qualsevol infant o adolescent i que serà atès per professionals de la psicologia, advocacia i treball social, que escoltaran tot el temps que necessiti i l’ajudarà a trobar una solució al seu problema.

A més, disposa d’un correu electrònic balears@anar.org i un xat a la web www.anar.org on també es pot contactar de manera anònima i rebre atenció immediata de professionals.

23 de juny de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1