• Català
  • Castellano
  • English
Áreas Urbanismo, Turismo y Actividades económicas Medio Ambiente Inici de la regulació d’accés al Parc Natural de ses Salines i a sa Tanca d’Allà Dins des Cap de Barbaria

Inici de la regulació d’accés al Parc Natural de ses Salines i a sa Tanca d’Allà Dins des Cap de Barbaria

foto 2021 inici entrada regulada AEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que a partir d’avui s’inicia la regulació d’accés al Parc Natural de ses Salines de Formentera. Com és habitual, l’accés al parc serà de franc per als residents a l’illa.

Els no residents hauran d’abonar des d’avui fins al 15 de juliol 5  € per cotxe i 3  € per moto, entre el 16 de juliol i el 31 d’agost serà de 6  € per cotxe i 4  € per moto, la primera meitat de setembre es pagarà 5  € per cotxe i 3  € per moto, i la segona 4  € per cotxe i 2  € per moto.

Les persones amb mobilitat reduïda, els vehicles elèctrics, els vianants i les bicicletes també tindran accés gratuït, mentre que els vehicles híbrids pagaran un 50 % de la tarifa. El període de regulació de l’accés a Illetes s’estendrà fins al 30 setembre. La capacitat màxima autoritzada dels aparcaments és de 342 cotxes i 1.060 motocicletes.

Regulació as Cap
La regulació de l’accés amb vehicles a motor as Cap s’inicia demà 1 de juny i estarà vigent fins al 15 d’octubre de 2021. La regulació estarà vigent fins al 15 d’octubre amb l’objectiu de preservar aquest paratge natural situat a la finca pública de “sa Tanca d’Allà Dins”.

Des de fa quatre temporades es restringeix l’accés de vehicles de motor amb una barrera situada en el km 6,5 de la carretera des Cap de Barbaria. Amb la regulació es pretén garantir que l’experiència de visitants i residents en anar al far des Cap o la torre de vigilància des Garroveret sigui satisfactòria i no es trobin amb problemes per accedir-hi.

Cal destacar que abans de la tanca hi ha un aparcament amb capacitat per a 60 cotxes i 100 motocicletes perquè els visitants puguin deixar els vehicles, i poder anar caminant o amb bicicleta fins al far.

Accés persones mobilitat reduïda
En l’horari de màxima afluència, d’11 a 13  h i de 18 a 22  h hi haurà un vigilant/informador al costat d’aquesta barrera que permetrà l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

31 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

conselleria_mediambient_1

Formentera neta, naturalmet gràcies a valtros

Xarxa Natura de les Illes Balears

Punt d'Informació Ambiental

Balears Life Posidonia

platges_cast_baix_1