• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura Arriba a Formentera el quintet ‘Palma Brass’

Arriba a Formentera el quintet ‘Palma Brass’

cartell 2021 palma brassEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Cultura, informa que el divendres 4 de juny a les 20.00 h al pati de sa Senieta de Sant Francesc actuarà el grup “Palma Brass”. Aquest grup és un quintet de Palma que neix a principi de 2018, i es crea a partir de l’expectativa de músics professionals del vent metall de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i la Banda Municipal de Palma, que veuen la necessitat d’oferir a la societat un repertori de tanta rellevància musical com és l’agrupació de quintet de vent metall.

“En els seus concerts, tenim la possibilitat d’escoltar tant obres originals de la formació com arranjaments d’obres més conegudes dins del repertori clàssic i modern”, segons asseguren des de l’organització. L’entrada serà gratuïta, el públic estarà assegut i hi haurà aforament limitat sense necessitat de reserva prèvia.

Amb el seu nou projecte “Viatge Musical del Vell al Nou Món” volen donar a conèixer les possibilitats que té el quintet de metall en interpretar música de gènere operístic del vell continent amb tres dels més prestigiosos compositors d’òpera italiana Verdi, Puccini i Rossini. Mentrestant, en la segona part viatjarem al “Nou Món” per canviar totalment d’aires i endinsar-nos en la música del llunyà oest amb una fanfàrria per a metalls del compositor nord-americà Eric Ewazen. I com a colofó final, escoltarem un dels compositors de música llatina més reconeguts en l’actualitat com és el cubà Paquito de Rivera guanyador de diversos premis Grammy, amb una de les peces mes difícils que s’han adaptat per a la formació de quintet de metalls four piece, on trobarem varietat de ritmes llatins i de jazz cubà.

El quintet està format per Samuel García i Jaume Blázquez (trompetes); José Fortea (trompa); Jean Christoph Brunet (trombó) i Tobias Isern (tuba).

26 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera