• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Mobilitat Els autobusos de la L1 i L2 comencen a operar de manera diària i es posa en marxa la línia bus fira

Els autobusos de la L1 i L2 comencen a operar de manera diària i es posa en marxa la línia bus fira

El Consell de Formentera, a través de l’àrea de Mobilitat, informa que a partir del 15 de maig el Servei de Transport Públic en autobús començarà a operar de forma diària. Fins ara, el servei es prestava de dilluns a divendres i dissabtes al matí.

Les línies que seguiran en funcionament i que amplien el servei el cap de setmana, dissabte de tarda i diumenge, són:

La L1, línia circular que fa la volta a l’estany Pudent i connecta les poblacions de la Savina, es Pujols, Sant Ferran, Sant Francesc i torna a la Savina. Horari de 7.30-20.00h.

La L2, línia que va de la Savina a la Mola i connecta les poblacions de la Savina, Sant Francesc, Sant Ferran, es Caló i el Pilar. Horari de 7.25-21.10h.

A causa de l’inici de la fira de la Mola el pròxim diumenge 16 de maig, als serveis anteriors s’afegirà la línia bus fira. Aquesta línia es presta els dimecres i diumenges, coincidint amb els dies del mercat, i permet arribar a la fira des de les zones turístiques de sa Roqueta, es Pujols i es Copinar.

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha explicat que “el servei d’autobusos s’anirà augmentant a mesura que es vagi incrementant l’activitat turística a l’illa”.

13 de maig de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Línies L1 i L2:

cartell 2021 bus A

Línia bus fira:

cartell 2021 bus B

Ens trobareu a:
c. d'Eivissa cant. Arx. Lluis Salvador
07860 Sant Francesc
tel. 971 32 10 87 · fax 971 32 10 63
mobilitat@conselldeformentera.cat

Ministerio de Fomento

Tràmits de Marítim del Govern Balear

Federació Balear de Motonàutica