• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Benestar Social El Curs d’Integració Social i Cultural per a estrangers compleix 15 edicions

El Curs d’Integració Social i Cultural per a estrangers compleix 15 edicions

cartell 2021 curs integracioEl Consell de Formentera, a través de l’àrea de Benestar Social, informa que des del dijous 18 de febrer i fins al dia 26 estaran obertes les inscripcions pel Curs d’Integració Social i Cultural, que enguany compleix la quinzena edició. El curs es desenvoluparà del 4 al 30 de març a l’Escola d’Adults de Formentera i és vàlid per a obtenir l’Informe d’esforç d’integració emès per la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per a la preparació de l’examen CCSE de Nacionalitat. Cal recordar que és un curs gratuït, d’una durada de 20 hores i repartides en dues sessions setmanals: dimarts i dijous de 16.30 a 19 hores.

El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat “el compromís que tenim des del Consell per facilitar la integració de la població estrangera” i ha subratllat que “aquest curs és una eina més que permet ajudar a la població estrangera de l’illa a la seva integració en la societat, així com afavoreix la seva regulació”.

Com en l’últim curs celebrat el passat mes d’octubre, i per motius de seguretat sanitària, les places disponibles són de 12 alumnes, en comptes de les 15 habituals, i s’adjudiquen per ordre d’inscripció. Les persones interessades han de contactar amb l’àrea de Benestar Social al telèfon 971 321271 i al correu electrònic immigració@conselldeformentera.cat.

Els continguts que es tractaran en aquest curs, impartit per Dolores Fernández Tamargo, seran, entre d’altres: valors constitucionals de l’Estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea i igualtat entre homes i dones.


16 de febrer de 2021
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

cons_aferssocials_1

padib_1

atencio_dependencia_1

apneef 2018

aecc_1