• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques Els guanyadors del XIV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc reben els seus premis

Els guanyadors del XIV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc reben els seus premis

foto 2020 concurs aparadorisme 1El Consell de Formentera i la Cambra de Comerç han lliurat avui els premis del XIV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc que guardona els establiments de Formentera amb l’objectiu de fomentar i animar l’ambient nadalenc entre els comerços de l’illa. Enguany, s’ha incrementat el nombre de comerços participants respecte a edicions anteriors i hi ha hagut una participació rècord de vint comerços.

Així, els membres del jurat, compost per Savina Majoral, de l’Obra Cultural Balear, el pintor Álvaro Mendoza, i Amàlia Mora i José Manuel Alcaraz, de l’àrea de Comerç del Consell, després de visitar tots els establiments han reconegut l’originalitat, la creativitat i la imaginació dels següents establiments:

1. Pinturas Cabezuelo, Sant Ferran.
2. Sol Courrèges Boné, la Savina.
3. Be Formentera, Sant Francesc.

A més, enguany, el jurat ha premiat amb un reconeixement especial a la Pescadería Ntra. Sra. del Carmen i la Floristeria Formentera “per la seva creativitat i l’acurada manualitat en preparar els seus aparadors”.

La vicepresidenta i consellera de Comerç, Ana Juan, ha felicitat els comerços guanyadors i “a tots els participants en aquest concurs per la seva feina en mostrar uns aparadors tan ben ambientats; i perquè a més demostren que el comerç local, en un any tan complicat com aquest, es manté viu i dinàmic”. “Continuam treballant juntament amb les associacions de comerciants de l’illa per millorar les competències del nostre comerç i reforçar la seva identitat”, ha assenyalat Ana Juan.

Pinturas Cabezuelo, establiment amb prop de vint-i-cinc anys de trajectòria a Sant Ferran, ha preparat un aparador on el protagonista és un senzill arbre de Nadal, format per una escala i pots de pintura. Sol Courreges Boné utilitza materials reciclats en el seu original aparador, mentre que Be Formentera ofereix un aparador nadalenc molt personal fet amb productes de la botiga.

El lliurament dels premis s’ha fet a cadascun dels establiments guanyadors de mans de la consellera de Comerç, Ana Juan, i la representant de la Cambra de Comerç Lina Tur. Els guardonats han rebut una placa de reconeixement i un premi en metàl·lic consistent en 225 euros per al primer, 150 per al segon i 75 euros per al tercer.


11 de desembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)