• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Esports La XLII Mini Marató-Memorial John Tunks se celebra el pròxim dimarts 8 amb les curses d’atletisme i patinatge

La XLII Mini Marató-Memorial John Tunks se celebra el pròxim dimarts 8 amb les curses d’atletisme i patinatge

cartell 2020 john tunksEl pròxim dimarts 8 de desembre se celebrarà la XLII Mini Marató-Memorial John Tunks, organitzada pel Grup Esportiu Espalmador amb la col·laboració del Consell de Formentera. La prova consta de dues modalitats esportives: atletisme i patinatge, que completaran 12 quilòmetres de recorregut; i una prova per categories infantils, de 2,8 km. Enguany, per mor de la covid-19 i en compliment de les mesures de seguretat, no se celebraran les proves per categories de sub-12 per davall, que es disputaven pels carrers de Sant Francesc. A més, l’ús de la mascareta serà obligatori fins a la sortida de la prova i immediatament després de l’arribada. Tampoc hi haurà l’acte d’entrega de premis; aquests es donaran al mateix temps de l’arribada.

Les inscripcions per la cursa de 12 km ja estan completes i encara estan obertes per la cursa de 2,8 km destinada a categories inferiors, que surt de Sant Ferran. Cal recordar que la inscripció en aquesta edició de la prova ha estat gratuïta en totes les categories. En la web www.elitechip.com es poden completar les inscripcions i trobar tota la informació relativa a la prova. També es podran fer inscripcions in situ, a la plaça de la Constitució de Sant Francesc, per les categories on encara quedi aforo disponible, el dia de la prova i una hora abans del seu començament, és a dir, fins a les 10 h; i la retirada de dorsals per les dues modalitats esportives es farà a partir de les 9.30 i fins a les 10.30h al mateix lloc.

Els horaris de les sortides són:
10.30h: Sortida Cursa de Patinatge única categoria
11h: Sortida Mini Marató – Memorial Jonh Tunks, de 12 km
11.40h aprox: Sortida 2.800 m des de Sant Ferran

Per altra banda, tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració d’aquestes. Estaran tancades des de les 10.30h fins a les 13h les carreteres: PM 820 des de La Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda) i PM 820-2 des de la Savina-es Pujols-Sant Ferran.

A més, per aquells participants de fora de l’illa l’organització posa a disposició un servei d’autocar gratuït des del port de la Savina fins a la sortida a Sant Francesc Xavier i la tornada.

4 de desembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

posam-horizontal-color

escoles esportives municipals

caib esports

valors esport logo