• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Urbanisme, Turisme i Activitats econòmiques Promoció, Ordenació turística i Activitats econòmiques ‘Compra a Casa’ ofereix enguany quatre premis extraordinaris de 1.000 euros per incentivar les vendes del comerç local per Nadal

‘Compra a Casa’ ofereix enguany quatre premis extraordinaris de 1.000 euros per incentivar les vendes del comerç local per Nadal

foto 2020 al nadal compra a casa 2La vicepresidenta del Consell i consellera de Comerç, Ana Juan, acompanyada pel president de la Pimef Formentera, Josep Mayans; el delegat a Formentera de la Cambra de Comerç, Juan Manuel Costa; i la gerent de la Pimef, Lidia Álvarez, ha presentat avui les diferents campanyes comercials que s’han preparat per a les pròximes setmanes amb l’objectiu d’incentivar les vendes del comerç local a l’illa a la campanya nadalenca.

‘Al Nadal Compra a Casa’
La principal novetat d’aquest hivern és la campanya especial ‘Al Nadal Compra a Casa’, que organitzen Consell i Pimef, que enguany sortejarà quatre premis de 1.000 euros cadascun entre les compres que es realitzin a Formentera durant les festes nadalenques. Aquesta partida especial es finança gràcies al conveni ‘Cel Obert’ signat enguany amb el Govern balear; i, com ha destacat la consellera Ana Juan, “ha d’ajudar a incentivar el sector comercial de l’illa, i més en un any dolent com el que estam vivint, i de pas oferir un al·licient important als ciutadans de Formentera en un any tan complicat com aquest”. Ana Juan ha agraït als comerços de Formentera “l’esforç que han fet enguany per mantenir oberts i per fer-los més segurs”.

Totes les compres d’un mínim de 20 euros realitzades amb la targeta ‘Compra a Casa’ des de l'1 de desembre i fins al 6 de gener entraran al sorteig del dia 8 de gener. Per gaudir d'aquest premi els guanyadors tendran des de l’11 de gener fins a l’11 de febrer de 2021 als establiments adherits.

El president de la Pimef Formentera ha agraït al Consell “l’aposta que hi ha fet enguany per incentivar més aquesta iniciativa”, i ha destacat que “Compra a Casa és una eina àgil i que funciona i que si la recolzam seguirà funcionant molt bé”.

D’altra banda, Lidia Álvarez, ha recordat que actualment hi ha 32 establiments adherits al programa Compra a Casa i des de la seva posada en marxa el 2016 s’han expedit 2.322 targetes.

XIV Concurs d’Aparadorisme Nadalenc
Un any més, la Cambra de Comerç i el Consell han convocat el Concurs d’Aparadorisme Nadalenc, que enguany compleix catorze edicions, i que té com a objectiu de promoure l’ambient nadalenc entre els establiments que romanen oberts. El període d’inscripcions finalitza el pròxim 9 de desembre i es poden formalitzar a la Cambra de Comerç (avinguda Vuit d’Agost, 6, Sant Francesc i a l’OAC. Els premis es faran públics l’11 de desembre i consistiran en un 1r premi de 225 € i una placa de reconeixement, un 2n premi de 150 € i placa de reconeixement, i un 3r premi de 75 € i placa de reconeixement. Per la seva part, Juan Manuel Costa ha destacat “el protagonisme del comerç local a l’illa i que aquest concurs ajuda a millorar i donar més atractiu a l’oferta comercial”.

Black Friday, el 27 de novembre
D’altra banda, Consell de Formentera i la Pimef han posat en marxa la jornada ‘Black Friday a Formentera’ el pròxim 27 de novembre a través del seu programa de fidelització per al comerç local ‘Compra a Casa’. Durant aquesta jornada, totes les compres a partir de 15 euros que es realitzin en els establiments adherits a Compra a Casa participaran en el sorteig d’una targeta regal de 50€. El guanyador es donarà a conèixer el dimarts 1 de desembre i podrà recollir el seu premi a les oficines de Pimef.

Bosses reutilitzables
Finalment, la consellera de Comerç hi ha presentat les bosses reutilitzables que hi ha dissenyat enguany per aquesta campanya i que també formen part. Les bosses estan serigrafiades amb les frases ‘Compra a casa, compra a Formentera’ i ‘El petit comerç ens fa grossos’. En total es repartiran un millar de bosses entre els comerços de l’illa.


20 de novembre de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Fires i Mercats d'Artesania

Reb Bio. Turisme Ornitològic

Passió per Formentera

Web oficial de Turisme (www.formentera.es)